Google'ın tasarladığı ev CHIP canlı yayınıda!

Türkiye'ye gelen Google'ın evi Google House'ı canlı yayında adım adım geziyoruz, inceliyoruz!

Google'ın evini geziyoruz!

Teknolojinin sunduğu imkânları ev ortamının sıcaklığıyla bir çatı altında uygulamalı olarak toplayan Google House İstanbul'a geliyor ve CHIP Online olay yerinden bildiriyor!

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk Canlı Yayınlarında bu hafta sizlere Google'ın özel olarak hazırladığı çok özel bir evden sesleneceğiz. Google Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Öz ve CHIP Online Yayın Yönetmeni Cenk Tarhan Google House'ı beraber gezecek ve bu evin özelliklerini sizlere aktaracak. Canlı yayında ev hakkında soracağınız tüm soruları da yanıtlamayı hedeflediğimiz bu çok özel Canlı Yayın deneyimi için saatlerinizi 23 Mayıs 2014 / Saat 13.00'a kurun ve bekleyin! CHIP Online ana sayfasından veya CHIP Online Facebook sayfasından canlı yayını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi, bu CHIP TechTalk Canlı Yayını sonunda da izleyicilerimize bazı sürprizlerimiz olacak.

Google'ın "akıllı evi" Google House'ı dip köşe gezeceğimiz CHIP TechTalk canlı yayını bu hafta 23 Mayıs 2014 Cuma günü saat 13.00'da www.chip.com.tr adresinde. Görüşmek üzere!

Google House nedir?

Google House nedir?

Günümüzde hayatımızın koşuşturması içinde istediğimiz bilgiye, zamandan ve mekandan bağımsız en kısa yoldan ulaşmak hepimiz için büyük önem taşıyor. İster TV'de yarışmada izlediğimiz bir sorunun cevabı, ister yeni açılan restoranın yeri veya misafire yapacağımız yemeğin tarifi, ister hava durumu, hiç fark etmez...

Google'ın hızlı çözümleriyle bireylerin yaşamının nasıl kolaylaştırdığına birinci elden tanıklık etme imkanı sunan Google House tüm dünyayı geziyor ve iletişim teknolojisinin nimetlerini bizlere gösteriyor. Bu gezi kapsamında istanbul'a gelen Google House'ı CHIP Online sayesinde canlı olarak gezebileceksiniz!

Okuyucu Yorumları