Google Inbox Uygulaması Bildirim Göstermiyor mu?

Android kullanıcıları Google'ın Inbox uygulamasında sinir bozan bir sorunla karşı karşıyalar!

Google Inbox'ta sinir eden sorun

Önemli bir e-mail bekliyorsanız Google'ın Android'deki Inbox uygulamasından bir süre uzak durmanız iyi olabilir. Görünüşe bakılırsa uygulama, yeni e-mail bildirimlerinin geç gösterilmesine sebep olan bir teknik sorun yaşıyor.

Kullanıcılar Google'ın destek forumlarında ve Reddit'te Inbox uygulamasının artık yeni e-mail'leri haber vermediğini, uygulamayı kendilerinin kontrol etmeleri gerektiğini yazdı.

Etkilenen kullanıcılar, 15 Eylül civarında bildirimlerde gecikme yaşamaya başladıklarını iddia ediyorlardı, ama şikayetler 27 Eylül'de çıkarılan bir güncelleme üzerine kat kat arttı. Bazı kullanıcılar Inbox uygulamasının yeni e-mail'ler için hiçbir şekilde bildirim göstermediğini söyleyecek kadar ileri gitti.

Teknik sorun, pek çok telefon marka ve modelini etkilemiş gibi görünüyor, aralarında Samsung Galaxy S6, S7 ve S8, Nexus 5X ve 6, OnePlus 3, 3T ve 5, Google'ın kendi Pixel ve Pixel XL telefonları ve çok daha fazlası var.

ScottG_TC kullanıcı ismindeki bir kişi Google takımına ulaşmayı ve sorunu bildirmeyi başardı, ve Google'ın durumu çoktan araştırmaya başladığını söyledi.

Siz de bu sorun giderilene kadar, eğer önemli e-mail'ler bekliyorsanız, ek bir e-mail istemcisi indirebilirsiniz. Alternatif olarak e-mail'lerinizi sık sık uygulamayı açarak elle de kontrol edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları