Google, Nexus 5 için kimi seçecek?

Nexus 5 için HTC ya da LG ile anlaşacağı söylenen Google, diğer bir cep devine yeşil ışık yaktı!

Yeni Nexus'u kim yapacak?

Motorola'nın bu yıl çıkaracağı en önemli telefon sadece Moto X olmayabilir. Google'ın, yeni telefonu Nexus 5 için Motorola'nın kolları sıvadığı ve telefonu 2013 bitmeden piyasaya sürebileceği konuşuluyor..

Şimdilik her şey bir söylentiden ibaret olsa da, 2013 sonu, pekçok yeni cihazın piyasaya çıkacağı dönem olacak. Yeni telefon almak isteyen kullanıcıları kaçırmak istemeyen Motorola ve Google'ın, telefonu 2013 sonunda piyasaya sürme ihtimali yüksek görünüyor.

Nexus 5 hakkında henüz kesinleşmiş bilgiler yok. Ancak Android'in en son sürümüyle çalışacağı, kaliteli donanıma sahip olacağı ve elbette ulaşılabilir fiyatlarla piyasaya sürüleceği biliniyor.

Google'ın yeni telefonu için HTC ve LG ile konuştuğu da sık sık dile getiriliyordu. Ancak internet devinin telefonu Motorola ile geliştirme ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Motorola, Atrix, Droid Razr gibi çok başarılı bulunan Android telefonlar üreterek son dönemde Android'in yükselmesinde önemli bir pay edinmişti. Elbette, Motorola'nın Google tarafından satın alınmış olması da, telefonun onun tarafından üretilmesinde en büyük etkenlerden biri olacaktır.

Okuyucu Yorumları