Google Pixel 2, iPhone 7'ye Özendi!

Google'ın bu sene geleceğini öğrendiğimiz telefonu Pixel 2, yeni bir dedikoduya göre iPhone 7'den "kopya çekecek."

Google Pixel 2, iPhone 7'ye özendi!

Bu sene geleceğini Google'dan öğrendiğimiz Pixel 2'nin yanında neyi getirmeyeceğini de öğrenmiş olabiliriz. İddialar doğru çıkarsa Google Pixel 2'nin kulaklık girişi olmayacak.

Kulaklık girişi ölmedi ve MWC 2017 bunun en iyi kanıtıydı. Girişi kaldırmak çoğu firma için hem gereksiz bir risk, hem de USB-C üzerinden bağlanan kulaklıkların bazı dezavantajları var. Bununla birlikte 9to5Google'ın ortaya çıkardığı Google belgeleri, iddiaya göre kulaklık girişinin Pixel 2'den kaldırılacağını garantiliyor. Sitenin bu bilgiyi dayandırdığı kaynağın sayısı şimdilik birden ibaret, bu yüzden hemen inanmamakta fayda var. Üstelik Pixel 2'nin tanıtılacağı Ekim ayına kadar Google'ın fikrini değiştirmesi de mümkün.

Yine de bu söylentiyi tamamen bir kenara atamıyoruz. 3,5mm'lik girişi kaldıran ilk telefon iPhone 7 olmasa da, bu çizgiyi takip eden üreticiler olacaktır ve Pixel 2 ile Google, bunlardan biri olabilir.

Kulaklık girişinin kaldırılması, bir özelliğin ortadan kalkması ve eksik olarak görünebilir ancak Pixel 2'nin diğer yeni özelliklerine yardımcı olabilir. Su geçirmezlik, daha büyük pil veya daha küçük bir gövde gibi.

Okuyucu Yorumları