Google Pixel 2 XL, Yanlışlıkla Paylaşıldı

Bugün tanıtılacak Pixel 2'lerden büyük olanı, ABD'li mağaza tarafından yanlışlıkla paylaşıldı!

Google Pixel 2 XL iyice göründü!

Bu akşam tanıtılacak olan Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL'nin görmediğimiz yanı, yeni sızıntıyla birlikte pek kalmadı. Mağaza zinciri Walmart'tan gelen görüntüler, Pixel 2 XL'yi ve Google Home Mini'yi içeriyor.

Google Pixel 2 XL, Yanlışlıkla Paylaşıldı

Sızıntı, Google Pixel 2 XL'yi Google Home uygulamasını çalıştırırken gösteriyor. Sızıntı, alt taraftaki USB-C portu ve ön yüzdeki hoparlör gibi son aylarda gördüğümüz detayları doğruluyor. Sızan görüntülerin ikisi de ekranın köşelerinin biraz kavisli olduğunu, ancak ekran yüzeyinin düz olduğu gösteriyor. Sızıntıdan telefonun beyaz gövdeli bir sürümünün de bulunduğunu anlıyoruz.

Dün Evan Blass'ın paylaştığı görüntülere de baktığımızda Pixel 2 ve Pixel 2 XL'nin birbirine oldukça benzediğini ancak Pixel 2 XL'nin daha uzun 18:9 ekran oranıyla geldiğini görüyoruz.

Walmart'ın Pixel 2 XL'yi sızdıran sayfası, tahmin edeceğiniz üzere çoktan yayından kaldırıldı. Görüntü Google Home Mini'ye odaklandığından, hoparlörün telefonlarla eşleşebildiğini gösteriyordu ve daha fazlasını söylemiyordu.

Yine de Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL hakkında yeterince sızıntıyla karşılaştık ve bugünkü resmi tanıtımla birlikte geriye kalan sorular da cevap bulacak.

Okuyucu Yorumları