Google Pixel 2'nin Detayları Sızdı

Google'ın bir sonraki Pixel'i, farklı renk seçenekleri ve daha geniş depolama alanı gibi yenilikler sunacak

Pixel 2'nin detayları sızdı!

Google Pixel 2'nin resmi olarak tanıtılmasına hala bir kaç hafta var, ancak yeni bir sızıntı, cihazın büyük varyasyonu olan Pixel 2 XL'ın bazı detaylarını su yüzüne çıkardı. Bununla beraber cihazın fiyatı, renk seçenekleri ve depolama alanı seçenekleri de sızdı.

Google Pixel 2'nin Detayları Sızdı

Orijinal Pixel telefondan farklı olarak Pixel 2'nin kamerası ortaya daha yakın, ayrıca kamera çevresi ve arka kapaktaki renk zıtlığı da oldukça azaltılmış. İddiaya göre Pixel 2 üç renk seçeneği ile piyasaya sürülecek: Clearly White, Just Black ve Kinda Blue. Önceki Pixel gibi, ön çerçeveler büyük ihtimalle arka yüzeydeki renk ile aynı olacak. Google Pixel 2 XL ise renk konusunda ilginç bir yola sapıyor. İddiaya göre cihaz iki renk ile gelecek: Just Black ve Black & White.

Fiyat konusunda ise, Pixel 2'nin fiyatı 649$ (önceki telefonla aynı) ve depolama alanı 64GB (önceki telefonun iki katı). 100$ daha ödeyerek 128GB sürümü satın alabilirsiniz. Pixel 2 XL ise doğal olarak daha pahalı ama depolama alanında bir değişiklik yok. Fiyatı 849$'dan başlıyor ve 100$ daha ödeyerek 128GB sürümü alabilirsiniz. Bir önceli Pixel neslinde XL için fazladan 120$ ödeneniz gerekiyordu, ancak bu fark yeni nesilde oldukça fazla. Google'ın bu fiyat farkını karşılayacak bir sebebi olmasını umuyoruz.

Okuyucu Yorumları