Google Pixel 3'te Aşırı Isınma Sorunu Çıktı

Google'ın yeni telefonu, çıktığından beri yaşadığı sorunlara şimdi de "aşırı ısınma" sorununu ekledi!

Pixel 3 ısındı ve kapandı!

Pixel 3 çıktığı günden bu yana çeşitli sorunlar yaşadı. Fotoğraf kaydetmeden bellek yönetim sorunlarına farklı problemler yaşayan cihaz, ikinci çentik sorunuyla da korkutmuştu.

Pixel 3'ün sorunlarına şimdi bir yenisi eklendi: Şarj sırasında aşırı ısınma ve kapanma. Reddit, Pixel kullanıcı forumları ve sosyal platformlardaki kullanıcılara göre aşırı ısınma sorunu, cihaz şarjdayken bir işlem gerçekleştiğinde yaşanıyor. Kullanıcılar önce "Telefon ısınıyor" uyarısını alıyorlar ve bu esnada "cihaz soğuyana kadar bazı işlevlerin kısıtlanacağı" söyleniyor. Bu sırada şarj işlemi de ciddi ölçüde yavaşlıyor.

Isınma sorunu çözülmezse, telefon kendini tamamen kapatıyor. Bunun ardından telefonu açtığınızda "Telefon, kendini sıcaklıktan dolayı kapattı" mesajı görünüyor. Kullanıcılara göre sorun, telefonu Pixel Stand, üçüncü parti şarj cihazları veya USB Type-C kablosuyla şarj ederken yaşanabiliyor. Google henüz sorunla ilgili açıklama yapmadı ancak bir firmware güncellemesiyle sorunu çözebilir. Şimdilik tek çözüm, telefonu değiştirmekten geçiyor gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları