Google Play'e yeni "dilek listesi" işlevi!

Android'in uygulama mağazası Google Play'e yeni eklenen bu özellik ile işiniz daha da kolaylaşacak!

Google Play'e yeni özellik!

Google Play'de yapılan son yenilik sayesinde artık kararsız kaldığınız uygulamaları bir liste içerisinde saklayabileceksiniz.

Android'in uygulama mağazası, aldığı son güncelleme (sürüm numarası 3.9.16) ile istediğiniz uygulamaları "dilek listesi"ne (İngilizce sürümdeki adı "wishlist") eklemenize izin veriyor. Bunun için Google Play'de herhangi bir uygulama sayfasındayken sağ üstteki yer imi simgesine dokunmanız yeterli oluyor. Bu sayede örneğin satın almakta kararsız olduğunu bir uygulamanın adını unutmamak için onu listenize ekleyebilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz uygulamaları ekleyebildiğiniz dilek listenize menü tuşuna basarak ve ilgili seçeneğe dokunarak ulaşabiliyorsunuz.

Android cihazlarında görünmeye başlayan bu özellik sizde henüz yoksa, güncellemenin size sunulması için biraz beklemeniz gerekebilir.

Google Play'de geçtiğimiz günlerde yapılan diğer bir yenilik ise "Uygulamalarım" listesinden yüklü olmayan uygulamaların adlarını kaldırabilmenizdi. Böylece giderek kabaran uygulama geçmişinizi hafifletmek mümkün hale geliyordu.

Okuyucu Yorumları