Google Play for Education yüklü geliyorlar

Asus'un bu tabletleri, bu Google işlevleri sayesinde öğrenmeyi daha eğlenceli hale getiriyor!

Eğitim bu tabletlerin işi

Geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan Google Play for Education (Google Play Eğitim Servisi), Android tabletlerle uyumlu çalışıyor. ASUS'un iki Android tableti olan ASUS Nexus 7 ile ASUS Transformer Pad (eğitim modeli) artık Google Play for Education yüklü olarak geliyor. ASUS Nexus 7'nin yanı sıra ASUS Transformer Pad (eğitim modeli) 2014'ün ilk aylarında satışa sunulacak.

NFC ile WLAN 802.11a donanımı gerektiren Google Play for Education, öğretmen ve öğrencilerin eğitim içerikli uygulamalara ve videolara ulaşmasını kolaylaştırıyor. Google Play for Education mağazasında da satışa sunulacak olan ASUS Nexus 7 ile ASUS Transformer Pad (eğitim modeli) halen ABD genelindeki okullarda yaygın biçimde kullanılan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılması beklenen bu özel uygulama ile öğrenciler için uygun tablet olma özelliğini pekiştiriyor.

ASUS Nexus 7 ile net görüntü

2.3 milyondan fazla piksel barındıran, canlı bir 7 inç Full HD ekranla yeni Nexus 7 uygulamaları, oyunları, kitapları ve filmleri yüksek görüntü kalitesiyle capcanlı sunuyor. ASUS TruVivid teknolojisi renk netliğini ve parlaklığını iyileştirirken IPS ekran teknolojisi ultra geniş 178 derece görüntüleme açıları sağlıyor. Çizilmeye dayanıklı Corning Glass ve kavraması kolay, yumuşak dış görünüş ayrıca yeni Nexus 7'nin inanılmaz sağlamlığını garantiliyor. 8.65 mm kalınlık ve sadece 290 gram olan ağırlık, yeni Nexus 7'nin bir kitaptan bile daha kolay taşınmasını sağlıyor.

Yeni Nexus 7, dünyanın en sevilen işletim sisteminin son versiyonu olan Android 4.3'e sahip ilk tablet. Tabletler başkalarıyla paylaşımda bulunmak ve Android 4.3 de örneğin ebeveynlerin çocuklarına yetişkin içeriklerine erişim sınırlaması getirebileceği kısıtlayıcı özellikler sunuyor.

Okuyucu Yorumları