Google Play Movies'e Ultra HD Film Seçeneği Geldi!

Google, sessiz sedasız Google Play Movies'de birçok film için Ultra HD seçeneği sunmaya başladı!

Google Play Movies'de sürpriz!

Eğer siz de Android TV yüklü bir 4K televizyona sahipseniz, artık Google Play Movies üzerindeki UHD filmlerden oluşan küçük bir seçkiyi izleyebiliyor olabilirsiniz. Zira, firma Ekim ayında ilk olarak duyurusunu yaptığı üzere, 4K filmleri Google'ın Filmler & TV uygulamasına eklemeye başladı.

Şimdilik bu gelişme için resmi bir açıklama yapılmasa da, Reddit üzerinde yayınlanan gönderilerde bazı kullanıcıların birçok film için Google Play Movies'de UHD seçenekler görüntülediği anlaşılıyor. Bu filmler arasında The Fifth Element, This is the End, Star Trek, Star Trek Beyond ve Zoolander gibi yapımlar yer alıyor.

Bu filmlerin bazıları UHD seçeneğini gösterse de filmlerin kendileri indirilebilir görünmüyor. 4K filmler doğrudan Google Play Store'da değil ama Google Play Movies uygulamasının içerisinde görünüyor. Diğer yandan Ultra HD versiyonun, HD versiyonun da iki katı daha pahalı olduğu anlaşılıyor.

Öyle görünüyor ki firma resmi duyuruyu yapmadan önce bu desteği şimdilik bir tür deneme amaçlı sunmaya başlamış durumda.

Okuyucu Yorumları