Google Saat Yeni Alarm Seçenekleri Sunuyor

Google Saat uygulaması, aldığı son güncelleme ile birlikte önemli bir desteğe daha kavuştu!

Spotify'dan sonra YouTube

Android için Google Saat uygulaması, geçtiğimiz gün aldığı güncelleme ile müzikseverleri sevindirecek bir yenilik sundu. Daha önce Spotify üzerinden çalma listenizi alarm tonu olarak kullanmanıza olanak veren alarm ve saat uygulaması, yeni güncelleme ile alarm tonu seçeneklerine iki yeni servisi daha ekledi.

Güncelleme ile geçtiğimiz yılın Haziran ayından beridir Spotify çalma listelerini alarm sesi olarak ayarlayabilen kullanıcılar, bundan sonra YouTube Music ve Pandora üzerindeki çalma listelerinde bulunan parçaları da alarm tonu olarak kullanabilecek.

6.1.0 sürüm numarası ile gelen güncelleme, şu anda cihazlara dağıtılmaya devam ediyor. Google Saat uygulaması için gelen güncellemeyi Google Play Store üzerinden yükleyebilirsiniz. Bundan sonra YouTube Music ve Pandora üzerinden alarm sesi ayarlayabilmek için seçtiğiniz servisin mobil uygulamasının cihazınızda yüklü olması gerekecek. Seçtiğiniz servisin uygulamasının cihazınızda yüklü olması durumunda Google Saat uygulaması, "Alarm Sesi" ayarı altında söz konusu servisi bir seçenek olarak sunacak.

Unutulmaması gereken bir detay ise Spotify servisinin aksine YouTube Music üzerinden alarm sesi ayarlayabilmeniz için Premium YouTube Music aboneliğinizin olmasının gerekli olması. Türkiye'de henüz sunulmayan servis, ABD'de aylık 9.99 dolar abonelik ücreti ile sunuluyor.

Eğer güncellemeyi Google Play Store üzerinden alamıyorsanız, APKMirror üzerinden uygulamanın en güncel sürümünün yükleme paketini indirerek güncellemeyi erkenden deneyimlemenizin mümkün olduğunu hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları