Google Uygulamasına Yeni Özellik!

Google, resmi Google uygulamasına eklemeye hazırlandığı bu yeni özellik ile birlikte, aramalara farklı bir boyut daha katacak!

Google uygulamasına yeni özellik!

Her ne kadar 2014 yılından beri güncellenmese de, Google'ın Goggles uygulaması halen indirilebilir durumda ve bize, kameramız yardımıyla etrafımızda gördüklerimiz hakkında daha fazla bilgi almamız konusunda yardımcı olmaya devam ediyor. Ancak 2 yıllık sessizlik, Google'ın bu konuyu unuttuğu anlamına da gelmiyor.

Google'un Google uygulamasının henüz yayınlanmamış olan beta sürümünde ortaya çıkartılan bir özellik, kullanıcılara benzer bir imkan tanıyor. Yan menüde gizlenmiş olan yeni arama özelliği seçildiğinde, kamera ekranı açılıyor ve fotoğraf çekmemiz isteniyor. Daha sonra bu fotoğrafı ya da bir kısmını seçerek, internette arama yaptırtabiliyoruz. Dileyenler, kayıtlı resimleri de bu iş iin kullanabiliyor.

Bu özellik, henüz yayınlanan son Beta sürümünde mevcut değil. Ancak kısa süre içerisinde, Google Play üzerinden indirilebilen Beta Google uygulamasında karşımıza çıkacağı kesin gibi görünüyor...

Okuyucu Yorumları