Google veri transferi uygulamasını güncelliyor!

Yayınlanmasının üzerinden bir yıl geçmeden Files Go'nun ismi değişiyor!

Google, Files Go'yu yeniliyor!

Google; yaklaşık bir yıl önce uygulamaların mobil cihazlarda daha az yer tüketmesini sağlamak, veri transferlerini hızlandırmak ve uygulamalar hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için Files Go uygulamasını geliştirmişti.

Şimdi Google, Files Go'ya yeni özellikler ekledi ve uygulamanın ismini değiştirdi. Artık "Go" ibaresinden kurtulan Files, öncüsüne göre bazı ek yeteneklere sahip. Düşük saklama alanına sahip cihazlar için Files, biçilmez kaftan. Files; uygulamaları analiz edip, optimum kullanım düzeyine çekebiliyor, çevrim dışı transfere olanak tanıyor, 4G veri aktarımlarında da ciddi faydalar sağlıyor.

Google UX Next Billion yöneticisi Koji Pereira, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koji Pereira, "Bir yıldan kısa süre içinde 30 milyondan fazla aylık kullanıcı rakamına ulaştık. Deneyimlerimiz bize, giriş seviyesi akıllı telefon ve nispeten yavaş internet bağlantısına sahip kişilere de tam destek sağlamamız gerektiğini öğretti. Kısacası eski adıyla Files Go, eskisinden daha gelişmiş Files'a evrildi." ifadelerini kullandı.

Uygulamanın yeni sürümü, yakın zamanda Google Play Store üzerinden teknoloji tutkunları ile buluşacak.

Okuyucu Yorumları