Google'dan ücretsiz Güney Afrika turu!

Google Street View'in yeni özelliği, sizi kolay kolay yaşayamayacağınız bir maceraya sokuyor!

Google'dan ücretsiz "safari"!

Daha önce dünyanın dört bir yanındaki müzelerden en önemli sanat eserlerinin yanında yine bütün dünyadan en çarpıcı duvar resmi örneklerini evimize kadar getiren Google, şimdi de internet kullanıcılarına müthiş bir Afrika gezisi vadediyor!

Güney Afrika'nın el değmemiş muazzam habitatını ziyaret etmek isteyen herkes en azından bunu fiziksel anlamda yapana kadar sanal ortamda bu vahşi yaşama tanıklık edebilecek. Mzansi Eperience adı verilen bu projeyle birlikte, Google'ın Street View özelliğinden yararlanan bu araç Güney Afrika'nın olağanüstü güzellikteki manzarasına dair harika bir bakış sunuyor.

Doğal ortamlarında görülebilen filler, leoparlar, aslanlar ve daha birçok canlı ayrıca Cape Town'ın ünlü Table Mountain'ındn Durban'ın Golden Mile'ına kadar eşi benzeri olmayan açılarla unutulmaz bir sanal turistik gezi olanağı sunuyor.

Google'ın herkese ücretsiz olarak sunduğu bu sanal safari elbette gerçekten orada bulunmanın yerini muhtemelen tutamayacak olsa da, çok daha az çaba ve daha az masraf gerektirdiği kesin. Bu sıradışı Street View turu, Afrika'nın güzellikleri birçok kişinin içinde yepyeni bir safari tutkusu da uyandırabilecek türden.

Okuyucu Yorumları