Google'dan yeni sosyal uygulama Spaces!

Google'ın sürpriz sosyal uygulaması Spaces, büyük bir başarı hikayesine dönüşebilir mi?

Google'dan yeni sosyal ağ!

Google, sayısı her geçen gün artan sosyal ağların ve mesajlaşma uygulamalarının arasına bir yenisini daha ekledi. Yeni Spaces uygulaması, küçük grupları belirli bir konuyu tartışmak üzere bir araya toplamayı amaçlıyor.

Space içerisinde ders çalışmaktan kitaplar hakkında konuşmaya, hafta sonunu planlamaktan karikatür sevgisine herhangi bir konuda yeni space'ler oluşturabiliyorsunuz. Google, Space fikrinin grup sohbetlerinde kullanıcıların genellikle kopyala-yapıştır ile uğraşması üzerine doğduğunu söylüyor. Kopyalayıp yapıştırmak için uygulamalar arasında geçiş yapmak, konuşulanları takip etmeyi zorlaştırabildiği gibi, sohbetler konu dışı konuşmalar nedeniyle farklı yönlere sapabiliyor.

Space grubunuza diğer kullanıcıları eklemek için SMS, eposta veya sosyal ağları kullanabiliyorsunuz. YouTube, Chrome ve Google araması uygulama içerisine dahil edildiğinden Spaces'i terk etme ihtiyacı hissetmiyorsunuz.

Spaces güzel bir fikir olsa da, çoğumuzun telefonu sosyal ağ uygulamalarıyla dolup taştığından, uygulamanın başarısı konusunda şüphelerimiz var. Dahası Spaces, küçük grupları bir araya getirme fikrini ilk kez ortaya çıkaran uygulama değil. Bazı kullanıcılar, Spaces'in ne kadar ayakta kalacağı konusunda şimdiden iddialaşmaya başlamış durumdalar.

Spaces'in Android sürümünü veya iOS sürümünü cihazınıza şimdi yüklemeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları