Google'dan YouTube'u Yeni Boyutlara Taşıyan Uptime!

Google, YouTube'u bambaşka bir boyuta taşıyan yeni uygulamasını sadece iPhone için indirmeye sundu!

Google, YouTube'u tamamladı!

Google geçen sene ortaya çıkardığı Area 120 girişimiyle, çalışanlarının yan proje fikirleri üzerinde zamanlarının "yüzde 20'sini" harcamalarına olanak tanımaya başlamıştı. Gruplardan biri tarafından geliştirilen yeni Uptime, arkadaşlarınızla bir araya gelmenize, onlarla YouTube videoları, kalpler, yorumlar ve "kıvılcımlar" paylaşmanıza izin veriyor.

Uptime içerisinden video içeriği arayabiliyor, Google'ın belgelerine göre "Uptime'daki ortak bağlantılara göre" arkadaşlarınızı bulabiliyorsunuz. Yeni uygulama Microsoft'un kapatılan So.cl uygulamasındaki "Video Party" uygulamasına benziyor. Microsoft'un uygulamasında olduğu gibi yeni uygulamada da YouTube videolarını başkalarıyla birlikte izleyebiliyor ve yorum yapabiliyor, ancak kendi videolarınızı kaydedemiyorsunuz.

Uygulama, günlük video önerileri almak ve "günün (kedi) videosunu" kaçırmamak için iyi bir yol sunuyor. Google'ın Uptime'ı ayrı bir uygulama olarak sunmak yerine gelecekte YouTube ile bütünleştirmesi daha iyi olabilir. Elbette firma öncelikle uygulamaya gelecek olan tepkileri ölçmek istiyor olabilir.

iPhone'unuz varsa, Uptime'ı denemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

App Store'dan indirin: Google Uptime

Okuyucu Yorumları