Google'ın Kodlarında İki Yeni Pixel Keşfi

Bir APK dosyasında yapılan incelemeler, iki orta seviye Pixel telefonun yolda olabileceğini söylüyor!

İki yeni Pixel keşfedildi!

Pixel 3 ve Pixel 3 XL ikilisi henüz tanıtıldı ancak Google, APK dosyalarında yapılan incelemelere bakacak olursak bunlardan başka iki yeni telefon üzerinde çalışıyor.

Yeni telefonların Pixel 4 ile muhtemelen ilgisi yok, aksine karşımızda orta seviye cihazlar var. ARCore'un son güncellemesinin APK dosyasında yapılan incelemeler, "Bonito" ve "Sargo" adlarıyla anılan cihazlar hakkında hiçbir bilgi vermiyor. Ancak bunların birer balık türü olduğuna ve önceki Pixel telefonlarının da balık kod adları kullandığına bakacak olursak, yeni telefonların gerçek olduğu sonucuna varabiliriz.

Bonito adını daha önce Twitter'daki Roland Quandt sayesinde duymuştuk. Ünlü sızıntı hesabının sahibi, Google'ın Snapdragon 710'lu orta seviye bir cihaz üzerinde çalıştığını söylemişti. Sargo ise yeni bir isim ancak Pixel telefonlarının genellikle çiftler halinde geldiğini biliyoruz. Bu nedenle orta seviye bir büyük, bir küçük telefonun tanıtılması beklenebilir. Bu durumda, Android Police'in de söylediği gibi, Sargo daha küçük bir balık olduğundan, iki telefonun küçüğü olabilir.

Yine de tüm bu bilgilere belirli bir miktar şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Şimdilik bu bilgiler dışında elimizde fazla bir bilgi yok ve Google'ın bir süredir orta seviye cihaz üretmediğini biliyoruz. Bununla birlikte eğer ipuçları doğru çıkarsa, cihazlardan en az birinin 2019'un ilk yarısında geleceği söyleniyor.

Okuyucu Yorumları