Google'ın Nexus akıllı saatleri böyle görünecek!

Google'ın kendi markasıyla piyasaya süreceği 2 sürpriz Nexus saat, büyük ihtimalle işte böyle görünecek!

Sürpriz Nexus'lar böyle olacak!

Google'ın kendi Android Wear akıllı saat modelleri üzerinde çalıştığına dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Nihayet söz konusu Nexus saatlerinin neye benzeyebileceğini gösteren bazı kareler gelmeye başladı.

Android Police'e konuşan isimsiz bir kaynağın verdiği ayrıntılar ve fiziksel özellikler üzerinden site kendi hazırladığı bu görselleri paylaşmış durumda. Bu tasarımlarına oldukça güvendiğini belirten Android Police, yine de Google'ın bu cihaz konusunda halen prototip aşamasında olduğunu ve gerçek saatlerin tamamen farklı görünebileceklerini de ekliyor.

Bu tahmini tasarımlara yakından bakıldığında saatlerin aslında oldukça standart bir görünüme sahip olduğu farkediliyor. Diğer yandan Angelfish kod adlı, görece daha büyük olan model fazladan iki tuşa daha sahip.

Bu iki ekstra tuşun neler yapabildiğini tahmin etmek şu an için zor, fakat bunların uygulama ve ayarlara ulaşmak için özelleştirilebilir tuşlar olabileceğini söylemek mümkün. Angelfish'in ayrıca Swordfish kod adlı küçük versiyondan daha spor bir görünüme sahip olduğu anlaşılıyor.

Diğer yandna Android Wear için yeni bir arayüzün de dikkat çektiği görselde kullanıcıların bir bakışta hangi verileri görmek istediklerinin özelleştirilebilir olması da önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekiyor.

Okuyucu Yorumları