Görüntülü sohbeti de gizliyor

Frankfurt’lı güvenlik yazılımı uzmanı Steganos, kimlik gizleme programı Internet Anonym programının beşinci sürümünü yayınladı.

Görüntülü sohbeti de gizliyor

Pop-Up Stopper, Web Filter, Web Cam gizleme ve Steganos internet izlerini temizleme programının altıncı versiyonu yeni fonksiyonlar arasında yer alıyor. Internet Anonym 5, Norton Internet Security gibi bir çok güvenlik yazılımını tamamlayacak.

Uygun anonim proxy sunucularının seçimini Steganos ProxyScout üstleniyor. Artık Internet Explorer haricindeki browserlar ile de, Steganos’un açıklamalarına göre Netscape ve Mozilla, sorunsuz bir şekilde anonim sörf yapmak mümkün.

Web Cam kimlik gizleme fonksiyonu ise görüntülü sohbet esnasında, kişinin yüzünü gerçek zamanlı olarak mozaikleyerek kullanıcının kimliğini gizleyebilecek. Internet izlerini temizleyen program ise çevrim içi ve dışı çalışma sırasında PC üzerinde geride bırakılan izleri temizliyor.

Download sürümü 25 Euro ve CD-ROM versiyonu da 30 Euro’dan satılacak olan yazılım Mart 2003’te satışa sunulacak. Eski bir versiyonunu güncellemek için de download versiyonu 15 Euro ve CD versiyonu ise 20 Euro’dan satılacak.

Okuyucu Yorumları