Grafik devi NVIDIA'nın Türkiye atağı

NVIDIA, Türkiye pazarına verdiği önemi bir kez daha kanıtladı. İşte grafik devinin hedefleri...

NVIDIA'dan Türkiye atağı

NVIDIA, Türkiye ürün tanıtım ve halkla ilişkiler müdürü sorumluluğunda Nusret Erturan'ın ve satış ortakları (PartnerForce) proje müdürlüğü sorumluluğunda Deniz Aksoy'un göreve başladıklarını duyurdu. NVIDIA satış müdürü Onur Con ile genişleyen ekip bölgede güçlü bir işbirliğinin temellerini atmış bulunuyor.

Basın sektöründe geçmişi bulunan Nusret Erturan, daha önce PCnet dergisinde editörlük yapıyordu. Nusret Erturan, NVIDIA'nın Türk basınındaki görünüşünü geliştirmek ve NVIDIA'nın Türkiye'deki yazılım geliştiricileri, sistem üreticileri gibi birçok iş ortağını öne çıkaracak çalışmalara imza atmak için sabırsızlandığını ifade etti.

Deniz Aksoy ise, NVIDIA'nın Türkiye'de PartnerForce satış ortakları programını başlatmak ve yönetmenin heyecan verici bir fırsat olduğunu söyledi. Pazarlama araçları, eğitim ve fiyatlandırma konusunda ortaklarımızı destekleyerek işlerini geliştirmelerine yardım edeceğini belirten Aksoy, satıştaki büyük deneyimini kullanarak Türkiye'deki satış ağını PartnerForce bayrağı altında birleştireceğini ekledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan Satış Yardımcı Müdürü Bernhard Gleissner, "Türkiye büyüyen canlı bir pazar ve bu ülke pazarında yer alma konusunda kararlıyız. Yeni görev kadrosuyla bölgede ortaklarımızı destekleyebilecek, satış ağımızı genişletebilecek ve bölgesel ekosistemi geliştirecek bir altyapı oluşturmuş bulunuyoruz. Yeni Türkiye ekibinin NVIDIA'yı iş dünyasında büyük başarılara taşıyacağına inancım sonsuzdur" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları