Grafik uygulamalarının geleceği açıklandı

VMware, NVIDIA ve Google, zengin grafik uygulamalarının geleceğini açıkladı.

Grafiğin geleceği

VMware, NVIDIA ve Google, VMworld® 2014 konferansında, Google Chromebook ürünlerine yüksek performanslı sanal masaüstü ve iş istasyonu sınıfında grafikler sunmak üzere işbirliği çalışmalarını duyurdu.

Teknolojisinin ön gösterimi olarak sergilenen çözüm, VMware Blast Performance ve NVIDIA GRID™ vGPU™ teknolojisinin yeni neslinin, müşterilerin en zorlu görsel bilgi işlem ihtiyaçlarını karşılayacağını gösterdi. Ortak çalışmanın, yüksek performanslı sanal masaüstü için donanım seçeneklerini artırarak, müşterilerin sistem tercihlerini ödün vermeden yapmalarına olanak vermesi bekleniyor.

Ortak çözüm, sanal grafik uygulamalarının ölçekli performansını optimize ediyor. NVIDIA GRID vGPU, birden fazla sanal masaüstü arasında GPU ivmesi paylaşmada sektörün en gelişmiş teknolojisidir. Çözüm, veri merkezinde VMware Horizon ile birleştiğinde, tek bir sunucu üzerinde daha fazla masaüstü ve uygulamaya olanak verecek şekilde grafik ve CPU kullanımını optimize edecek.

Veri merkezinde VMware BLAST Performance teknolojisi ve Chromebook'lardaki ürün yazılımı üzerinde bulunması, münhasır NVIDIA® Tegra® kod çözme teknolojilerini kullanarak üstün bir son kullanıcı deneyimi, yüksek çözünürlükte zengin grafik uygulamaları ve yüzde 50'ye varan oranda daha fazla pil ömrü sunacak. Bu, Adobe Illustrator CC ve Autodesk AutoCAD gibi grafik açısından zorlu uygulamaları ve Microsoft Office gibi üretkenlik uygulamalarını tamamen akıcı hale getiriyor. Acer Chromebook 13 gibi NVIDIA Tegra K1 ile güçlendirilmiş Chromebook'lar geleceğin bu teknolojisinden ilk yararlanacak ürünler arasında olacak.

Okuyucu Yorumları