Gran Turismo da sonunda film oluyor!

Filmi yapılan oyunlar kervanına, şimdi gerçek bir efsane daha ekleniyor! İşte o oyun...

Onun da filmini yapıyorlar!

Görünen o ki, Hollywood, artık oyunları film konusu yapmak için hiç tereddüt etmiyor. Oyun devi Blizzard firmasının World of Warcraft adlı oyununun filminin Aralık 2015 tarihinde çıkması bekleniyor ve pek çok başka oyun filmleri de artık son işlemlerinden geçmekte. Ve şimdi de bir PlayStation klasiği olan Gran Turismo, filmi yapılmak üzere bir senaryo yazarına sahip. Daha önemli olanı ise, bu ismin, türü son derecede iyi anlayan biri olması.

Hollywood Reporter'ın söylediğine göre, Watchmen'i film için uyarlayan Alex Tse, artık Gran Turismo'yu uyarlamak ile uğraşacak. Bu ismin ise nedenle ön plana çıktığını anlamak güç değil. Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) filmleri hâlâ büyük bir hayran kitlesine sahip ve Need For Speed'in ön izlemesi daha geçtiğimiz hafta yayınlanmış durumda.

Watchmen ise kesinlikle filme uyarlamak adına basit bir çalışma değildi. Öyle ki yönetmek Zack Synder bu filmi "anti Avengers" olarak tanımlamıştı ancak ortaya çıkan sonuç, çok başarılı olmasa bile, son derecede iddialı bir çalışma idi. Tse, ayrıca, The Crow ve Highlander'ın yeniden yapımları için birer senaryo yazmış durumdaydı.

Reporter'ın bildirdiği üzere, Gran Turismo, PlayStation'ın en popüler oyunlarından biri ve 60 milyon ile 70 milyon dolar arasında bir satış gelirine sahipti. Ancak hızlı bir araba yarışı hikayesi olarak çok fazla ilginç karakterlere sahip değil ve öne çıkan bir hikayesi de pek yok. Her şeye rağmen, Gran Turismo filminin alışılageldik bir hızlı ve öfkeli araba yarışı hikayesinden fazlası olmasını beklemek, çok da büyük bir istek değil...

Okuyucu Yorumları