Grandstream "Lync Pioneer" ödülü aldı

Akıllı ofis telefonu Grandstream "Lync Pioneer" ödülü aldı.

Grandstream'e ödül

ABD merkezli Grandstream Networks'ün sunduğu yeni ürünler olan GXV3240 ve GXV3275 Video IP telefonları önde gelen derecelendirme kuruluşlarından biri olan TMC tarafından Öncü Lync Ürünü (Lync Pioneer) derecesi ile ödüllendirildi.

Android işletim sistemi bulunduran Grandstream video ip telefonlar içerisinde Microsoft Lync uygulaması ile sesli görüşme ve görüntülü konferans sağlanabiliyor. Üstelik Lync ekosistemi içerisine dahil olabilmek için ek bir modül ya da lisanslama gerektirmiyor. Farklı kullanıcı profillerine uygun olarak tasarlanan GXV3240 4,3 inch, GXV3275 ise 7 inch dokunmatik ekrana sahip. Bunun yanı sıra iş verimliliğini artıran Skype, Microsoft Office Mobile, Salesforce gibi birçok Google Play uygulaması ücretsiz yüklenebiliyor.

Grandstream firmasının 2002 yılından bu yana Türkiye distribütörü olarak faaliyetlerine devam eden Empatiq İletişim Teknolojilerinin Genel Müdürü Aykut SAĞLAM yaptığı açıklamada; "Grandstream video ip telefonlar, Video Konferans ayrılacağını toplantı odalarından kurtarıyor. Uçtan uca video konferans alışkanlığını değiştiriyor ve platformdan bağımsız bir tümleşik haberleşme altyapısına dönüştürüyor. Kullanıcılar ürün üzerinde video konferans için masaüstü bir telefonun verdiği konforun yanı sıra Skype, Lync, Google Hangout, TrueConf, Vidyo ve Gotomeeting gibi popüler birçok yazılımı kullanabiliyorlar. Yapılan görüntülü görüşmenin HDMI port aracığı ile monitör ve projeksiyona aktarımı da yapılabiliyor. " dedi.

Okuyucu Yorumları