Great Place to Work araştırması sonuçlandı

"Türkiye'nin en iyi işvereni" ve "İş-yaşam dengesini en iyi sağlayan şirket" ödülleri sahibini buldu

Büyük araştırma sonuçlandı

EMC, Great Place to Work adlı küresel araştırma, danışma ve eğitim firması tarafından yapılan "Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2013" sıralamasında yer aldı.

EMC, şirketlerin "çalışmaya teşvik, açık iletişim, cömert olanaklar" ölçütlerine göre değerlendirildiği belirtilen çalışmada Türkiye'nin En İyi İşverenleri olarak belirlenen 12 firmadan biri oldu. Firma ayrıca İş-Yaşam Dengesi Özel Ödülü'ne de layık görüldü. Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2013, Great Place to Work tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlendi.

EMC Türkiye Genel Müdürü Önder Sönmez, bu çalışmada yer almanın gururunu yaşadıklarını belirtti ve şunları söyledi: "EMC, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çalışanlarına sunmuş olduğu esnek çalışma ortamı, aile ve iş önceliklerini belirleyerek iş-yaşam dengesini kurmalarını sağlayacak bir ortam yaratmayı amaçlıyor. Günün sonunda yöneticiler olarak odaklandığımız nokta ise verimli çalışma. Ve bence bu yaklaşım, EMC ailesinin her ferdi için motivasyon, beraberinde ise yaratıcılık başarı getiriyor."

Great Place to Work Enstitüsü'nün En İyi İşverenler projesi, dünya çapında 49 ülkedeki öncü işyerlerinin araştırılması ve onaylanmasını kapsıyor. Araştırmanın Türkiye ayağındaysa, her sektörden ve her büyüklükteki şirketlerden, Türk ve çokuluslu katılımcılar yer alıyor.

Okuyucu Yorumları