GTA 4: Mega-oyun için ilk yama hazır

Bir dizi çökme sorunu ile piyasaya merhaba diyen GTA 4 için ilk yama geldi. Ama...

İlk GTA 4 yaması geldi

Rockstar, Grand Theft Auto 4 için hazırlana ilk yamanın hazır olduğunu duyurdu. Hata düzeltmelerden oluşan paket bir dizi problemi ortadan kaldıracak.

Bu problemlerin arasında oyunu satın alan birçok kişide meydana gelen çökme de var. Telif hakları ile ilgili yazılardan kısa bir süre sonra oyun sebepsiz bir şekilde çöküyordu. Bu problem ortadan kaldırıldı. Bunun dışında video editöründe birçok iyileştirme yapıldı ve birkaç grafik hatası düzeltildi. Radeon X1900 ekran kartına sahip olanlar gölge canlandırmalarında büyük bir iyileşme olduğunu fark edecekler ve Bowling severler her fare hassasiyeti ile tutarlı bir şekilde oynayabilecek.

GTA 4 yaması yakında yayımlanacak. Rockstar tarafında her şey bitmiş olarak gözükse de Microsoft yamaya son bir kez daha göz atmak istiyor, zira GTA 4 “Games for Windows” etiketiyle piyasaya sürülüyor.

Çok daha büyük olan ve örneğin Radeon-HD-3000 ve HD-4000 ekran kartlarında ortaya çıkan problemler yüksek bir ihtimalle bu yama ile düzeltilmedi. Geriye ise Rockstar’ın ilerleyen günlerde yeni bir yama daha çıkarması veya problemin sürücü güncellemeleri ile giderilmesini beklemek kalıyor.

Okuyucu Yorumları