GTA 5 için bir açıklama daha!

Grand Theft Auto 5 gerçekten iptal mi ediliyor? Bu şok iddiaya gelen cevap haberimizde!

GTA 5 için bir açıklama daha!

Oyun sektörünün en hareketli ayı olmaya aday olan Mart ayında çıkması beklenen en önemli isimlerden Grand Theft Auto 5, geçtiğimiz günlerde sizlere aktardığımız gibi, bir sonraki bahara kaldı... Aralık ayında başlayan GTA V koşuşturması, Rockstar'dan gelen bir açıklama ile iyice zirve yapmış, serinin son oyununun bahar döneminde raflardaki yerini alacağı yönündeki inanç bir hayli artmıştı. Ne yazık ki firmadan yapılan açıklamaya göre GTA V, ancak 17 Eylül tarihinde sevenleri ile buluşabilecek.

Yapımcı Rockstar'ın resmi sitesinde yer verilen açıklamanın hemen ardından ortaya atılan, "GTA V iptal edilecek" gibi komplo teorileri ise öyle görünüyor ki firmanın canını çok sıkmış durumda. Oyunun çıkış tarihinin gecikmesi hakkındaki envai çeşit iddiaya, Rockstar tarafından yapılan bir basın açıklaması ile cevap geldi.

Firma yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; "Birçoklarınızın bu gecikmeden dolayı hayal kırıklığına uğradığını biliyoruz. Ne yazık ki bazen böyle gecikmeler düşünülenden çok daha gerekli olabiliyor. Hele ki konu bir de eğlence sektörü ve oyunlarsa, durum çok daha önem kazanıyor. Ayrıca, yaşanan gecikme hakkında kendince ileri geri konuşup fikir üretenlerin dile getirdiklerinin de boş konuşmalardan başka bir şey olmadığına değinmek istiyoruz. Yaşanan gecikmenin tek sebebi, böyle bir oyunun piyasaya çıktığında tamamen mükemmel olmasını istememizden başka bir şey değil. Sizin de hesaplayabileceğiniz gibi, GTA V'ten beklentiler inanılmaz boyutlarda."

Bundan önceki çıkış tarihini bir anda 17 Eylül tarihine atan GTA V, Xbox 360 ve PS3 için piyasaya çıkacak. PC ve Wii U sürümleri ise halen gizemlerini koruyorlar...

Okuyucu Yorumları