GTA'dan dudak uçuklatan haber

Herkes merakla Grand Theft Auto 5'i beklerken, ünlü seriden gelen bu haber "yok artık" dedirtti!

GTA'dan dudak uçuklatan haber

Piyasaya çıkan ilk oyundan bu yana, her yeni sürümle tüm oyun dünyasını yerinden oynatmayı başaran Grand Theft Auto serisi, beşinci oyununu beğenimize sunmadan önce çok önemli bir barajı daha aştı...

Her ne kadar geçen yıllar içerisinde kendisine açılan envai çeşit dava ile kimilerinin gözünde kötü bir üne sahip olsa da, oyun severlerin kendisinden bir an bile vazgeçmedikleri yapım, Take-Two'dan yapılan bir açıklamaya göre Eylül ayında yola çıkan 11 milyon kopyanın ardından toplamda 125 milyon adet gibi inanılması güç bir dağıtım rakamına ulaşmış bulunuyor. Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick tarafından yapılan bir açıklamadaysa, hangi oyundan kaç tane dağıtıldığına dair bir detayın an itibariyle hesaplanmadığı dile getirildi.

GTA serisini, James Bond filmleriyle kıyaslayan Zelnic, "Tıpkı James Bond filmleri gibi, GTA da özel bir yapım ve çıkış tarihleri de aynı şekilde özel bir yere sahip" dedi. Zelnic, Activision'ın COD serisi için de benzeri bir sistemi kullanması gerektiğinin, oyun severlerin dikkatlerinin çekilebilmesi için gereken her türlü hamlenin yapılmasının şart olduğunun altını çizdi.

Okuyucu Yorumları