GTA V'i satın almak için 8 neden

Grand Theftt Auto 5'i satın almanızı sağlayacak en önemli 8 neden haberimizde...

GTA V için 8 büyük neden

2013'de oyun dünyasını yerinden oynatması beklenen GTA V hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. Birkaç ekran görüntüsü görmüş olsak da oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği, nasıl bir hikayeye sahip olacağı ve ana kahramanının nasıl olacağı hakkında bir fikrimiz yok.

Ancak önceki Grand Theft Auto'lara ve şimdiye dek ortaya çıkan bilgilere, fotoğraflara baktığınızda GTA V'i satın almak konusunda şimdiden karar verebilirsiniz. İşte GTA V'i çıktığı anda satın almanızı sağlayacak 8 neden.

Açık-dünya yapısı: GTA, oyunda istediğiniz yere gitmenize izin veriyor, bu sayede sadece siz istediğinizde ana hikayeyi devam ettirebiliyorsunuz. Rockstar'ın açık-dünya oyunlarında uzmanlaştığını Red Dead Redemption ve L.A. Noire gibi oyunlardan söyleyebiliriz. GTA'da yaşayan, nefes alan bir şehir içerisinde dolaşabiliyorsunuz.

Etkileyici hikayesi: Rockstar, açık dünya yapısının gücüne dayanmıyor ve GTA oyunlarında güçlü karakterler ve güçlü bir senaryo sunuyor. GTA V'in bu konuda değişikliğe uğrayacağını düşünmüyoruz. Muhtemelen kendimizi bir ana karakterle sayısız görev içinde bulacağız.

Muhteşem grafikler ve diğer nedenler

Muhteşem grafikler ve diğer nedenler

Muhteşem grafikler: GTA oyunları, hiçbir zaman piyasadaki en iyi grafiklere sahip oyunlar olmadılar. Ancak GTA 5, ortaya çıkan ekran görüntülerinde ve yayınlanan videoda harika görünüyor.

Ünlü sesler: Video oyunları o kadar popüler hale geldiler ki, bazı ünlü aktörler bile onlarda seslendirme yapmak isteyebiliyorlar. Gerçek aktörlerin seslerini daha önce de oyuna getiren GTA, yeni GTA V'de de bunu yapacaktır.

Çoklu oyuncu keyfi: Bugünlerde oyunlardaki çoklu oyuncu modu, genellikle çevrimdışı modundan daha çok seviliyor. Dolayısıyla GTA V'i satın almak için çoklu oyuncu modunun varlığı bile yeterli bir neden.

Kalietli müzikler: GTA serilerinin müzikleri her zaman iyiydi ve oyunla eşleşiyordu. GTA V'in geçen yılın hitlerini arabanızın radyosuna getireceğinden emin olabilirsiniz.

Espriler: Call of Duty'de fazlasıyla atıp tutan bir düşmanınızı öldürmek size keyif verebilir, ancak GTA, şaka reklamları, aptalca davranan karakterleri ve fazlasıyla genellikle sizi çok daha fazla güldürecektir.

Hemen bırakmayacağınız bir oyun: GTA'ların en iyi tarafı, belki de sundukları dev haritaları. Bu sayede oyunu bitirseniz dahi onu aylarca ve hatta yıllarca oynamaya devam edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları