GTA V'in PC sürümünden iyi haberler var

GTA 5'in PC'ye çıkmasını sabırsızlıkla bekleyenlerdenseniz, size çok iyi bir haberimiz var!

PC'cilere GTA 5 müjdesi!

Konsollar için yayınlanan GTA V'in PC sürümü ne zaman ortaya çıkacak? Yeni söylentilere göre bilgisayar kullanıcıları, çok fazla beklemeyecekler çünkü Rockstar, PC'den elde edeceği kazancı bir kenara atmak istemiyor.

GTA V'in PC sürümüne ait söylentiler Ağustos ayında Nvidia'nın yaptığı açıklamalarla hız kazanmıştı. En son söylentiler ise, GTA V'in PC sürümünün DirectX 11 desteği ve 2K dokular sunacağını iddia ediyor. Geçtiğimiz ayın sonunda ise Wcctech web sitesi, oyunun konsol sürümlerinde PC sürümüne açık referanslar bulunduğunu ortaya çıkarmıştı. Buna göre GTA V, daha önceki söylentilerin iddia ettiği gibi DirectX 11 desteğiyle gelecekti. 64-bit desteği sayesinde 4GB'ın üzerinde belleğe erişebilecek GTA V, en son dedikodulara göre grafiksel anlamda konsoldakinin çok ötesinde olacak.

Rockstar, oyunun PC sürümü hakkında yeni bir açıklama yapmasa da şirketin bir süre önce PC grafikleri üzerinde çalışacak bir grafik tasarımcısı aramaya koyulduğu biliniyor. Oyun sitesi PC Gamer'a göre ise Intel'in pazarlama şefi Chris R. Silva'nın söylediklerini kaynak gösteriyor ve GTA 5'in PC sürümünün çok yakın olduğunu iddia ediyor.

Okuyucu Yorumları