Güç ve verimlilik bir arada!

ASUS'un yeni USB 3.0 ve Nvidia Optimus teknolojili dizüstü bilgisayarları Türkiye'de! İşte detaylar

Güç ve verimlilik bir arada!

Daha önce iki farklı haberde yer verdiğimiz yeni NVIDIA teknolojisi Optimus, ASUS dizüstü bilgisayarlar ile Türkiye'de!

ASUS, NVIDIA ile geliştirdiği işbirliği ile yeni NVIDIA Optimus teknolojisine sahip notebook serilerini sunuyor. Güçlü multimedya özelliklerine sahip N serisi ile çok ince ve hafif olan U/UL serisi notebook'lar bu teknolojiye sahip notebook serileri arasında yer alıyor.

ASUS N Serisi notebook'lar, optimize edilmiş grafik performansını ve uzun pil ömrünü bir araya getirilerek gerçek mobil multimedya eğlencesi sunuyor. Yeni N Serisi, yeteneklerini, uygulamaları zekice yöneterek doğru miktarda grafik performansı veren NVIDIA® Optimus™ teknolojisinden alıyor. Bu teknoloji, multimedya araçları, oyunlar ve bilgisayar uygulamaları için harici GPU kullanırken; internet, e-mail ve dokümanlar için dahili grafik motoru kullanıyor. Her an ve her yerde, kullanıcısına ekstra bir çaba sarf ettirmeden rahat ve sorunsuz bir bilgisayar deneyimi sunuyor.

ASUS N Serisi

ASUS N Serisi

ASUS N Serisi notebook'lar iş yoğunluğuna göre grafik performansını bütünleşik ve harici grafik seçenekleri ile en uygun seviyede kullanıcısına sunan, üstün NVIDIA® Optimus™ teknolojisi ile donatılmıştır. Gelişmiş ses sunan ASUS SonicMaster teknolojisi, gerçeğe en yakın video deneyimi sunan Video Magic teknolojisi ve multimedya verilerini yüksek hızda aktarımını sağlayan USB 3.0 bağlantısı ile beraber ASUS N Serisi, her an ve her yerde keyifli zaman geçirmek için tasarlanmıştır

NVIDIA® Optimus™ teknolojisi arka planda çalışarak kullanılan uygulamaları en iyi grafik performansını sunabilmek için yönetir. Böylece daha uzun pil ömrü sunar. Ayrık grafikler oyun ve multimedya gibi daha yoğun uygulamalar için devreye girerken, bütünleşik grafikler email ve dokumanlar gibi daha az yoğunluktaki uygulamalar için otomatik olarak devreye girer. Bu sayede daha verimli enerji kullanımı ile daha uzun pil ömrü ve dolayısıyla daha uzun bilgisayar kullanımı sunar.

NVIDIA® Optimus™ teknolojisine sahip ASUS notebook modelleri:
Ultra ince ve hafif U/UL Serisi: UL50Vf, U30Jc
Multimedya N Serisi: N61Jv, N71Jv, N82Jv

Daha fazla bilgi için lütfen www.asus.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları