Gücün Zerafetle Buluşması : Creative I-Trigue L380

İster hoparlör, ister ses kartı, isterse MP3 çalar olsun, ses sistemleri denince akla gelen ilk firma olan dünyaca ünlü Creative, eşsiz I-Trigue serisi hoparlörlerine bir yenisini daha ekledi.

Gücün Zerafetle Buluşması : Creative I-Trigue L380

Farklı tasarımı, estetiği ve üstün gerçekçilikteki sesiyle hayranlık uyandıran I-Trigue serisinin yeni üyesi olan I-Trigue 3800, gücünün yanısıra estetik görünümünden de ödün vermiyor.

Çekici aliminyum tasarımını 48W’lık gücüyle tamamlayan I-Trigue L3800, doğru ve gerçekçi sesler için kullanılan NeoTitanyum mikro sürücülerine özel Bi-Amplifikatör kullanıyor. Bu amplifikatör sayesinde oyunlarda, müziklerde ve filmlerde gerçekçi ve net ses kalitesinin yanı sıra tok bas seslerinide tadına varacaksınız. Ayrıca tüm hoparlörlerin, manyetik korumalı olması, ürünün rahatlıkla TV ve monitör gibi cihazların yanında kullanılabilmesine imkan tanıyor.

I-Trigue L3800’ün en büyük artılarından biri de Creative’in ilk uzaktan kumandalı 2.1 hoparlör sistemi olması. İsterseniz kablolu isterseniz kablosuz uzaktan kumandasıyla I-Trigue L3800’ün tüm kontrolleri parmaklarınızın ucunda…

I-Trigue L3800, yalnızca bilgisayarı için değil, oturma odasındaki DVD oynatıcısı için de kaliteli, şık ve güçlü bir hoparlör sistemi arayanlar için mükemmel bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Okuyucu Yorumları