Gün içinde keyifli bir mola için...

CHIP Online'dan yeni bomba: En popüler online oyunları artık CHIP Online içerisinden oynayın!

CHIP Online'dan oyun servisi!

Son zamanlarda online oyunlar dünyasında büyük bir patlamanın yaşandığı malum. Bunun birkaç tane nedeni var ama en önde gelenler bu oyunların aşırı sistem gereksinimine ihtiyaç duymamaları, web tabanlı oldukları için ofislerdeki bilgisayarlarda hem de sistem yöneticileri tarafından engellenmeden rahatça oynanabilmeleri ve elbette online oldukları için geniş bir sosyal çevrede iletişim kurmanıza ve karşınızda "gerçek" rakiplerle mücadele etme seçeneği sunmaları.

Online oyunlar dünyasına adım atmak için tıklayın

Hal böyleyken CHIP Online olarak biz de sizler için bir şeyler yapalım dedik ve Almanya'da hizmet veren ünlü bir oyun firması ile anlaştık. Goodgame Studios'un İnternet üzerinde oldukça popüler olan online oyunlarını artık CHIP Online içerisinde oynayabileceksiniz. Hem de tamamı Türkçe!

İster Empire ile bir imparatorluk kurun, ister Mafia ile karanlık dünyalara dalın, ister Farm Server ile organik tarımla ilgilenin, ister blöf yapma yeteneğinizi Poker ile konuşturun, CHIP Online altında size sunduğumuz bu ve bunun gibi online oyunlar arasında size hitap eden bir oyun mutlaka bulacağınızı düşünüyoruz. Bütün yapacağınız buraya tıklayarak CHIP Online Online oyunlar dünyasına adım atmak, en beğendiğiniz oyunu seçmek ve kaydınızı yapıp maceraya başlamak!

Online oyunlar dünyasına adım atmak için tıklayın

Tarihi strateji severlere: Empire

Tarihi strateji severlere: Empire

Goodgame Empire kullanıcılarına kendi kalelerini kurup eski çağ savaşlarına katılma imkanını sunuyor. Özelliklede Age of Empires benzeri strateji oyunu seven oyuncular için başarılı bir alternatif olan Goodgame Empire internet tarayıcısı üzerinden oynanabilen bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Tıklayın, oynamaya başlayın!

Kullanmış olduğunuz internet tarayıcınız üzerinden doğrudan oynayabileceğiniz Goodgame Empire'ı dilerseniz bilgisayarınıza indirerek de oynayabilirsiniz. Online bir strateji oyunu olan Goodgame Empire'a katılıp oynamaya başlamak için basit bir üyelik işlemi gerekiyor. Oyuncu adı, E-posta adresi ve şifrenizi belirleyerek hızlı bir şekilde kayıt olabileceğiniz Goodgame Empire'da hemen kendi kalenizi kurabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyuna başladığınız zaman kendi krallığınıza sahip oluyorsunuz, yapmanız gereken kendi krallığınızı olabildiğince geliştirebilmek. Krallığınızı geliştirmek için klasik strateji oyunlarında olduğu gibi farklı maden arayışlarına girişmeli ekonomik olarak gelişmelisiniz. Ekonomik olarak büyümenin yanı sıra krallığınızı askeri açıdan da geliştirmeli ve düşman krallıklardan gelebilecek saldırıları bertaraf etmelisiniz.

Tıklayın, oynamaya başlayın!

Sahip olduğunuz ordu ile sadece savunma değil saldırılarda gerçekleştirebilirsiniz. Giriştiğiniz savaşlar sonucunda farklı krallıkları ele geçirerek kendi krallığınızı ve sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Goodgame Empire'da yer alan diğer krallıklar ile doğrudan iletişime geçebilir ve kendi aranızda anlaşarak güçlü bir ittifak sağlayabilirsiniz. Böylece oyunda her açıdan daha güçlü olabilir ve dostlar kazanabilirsiniz. Hemen ücretsiz ve Türkçe bir şekilde Goodgame Empire' üye olarak oynamaya ve krallığınızı geliştirmeye başlayabilirsiniz.

Sokakların kanunu: Mafia!

Sokakların kanunu: Mafia!

Goodgame Mafia oyunu ile sokaklarda hüküm sürmeye hazır olun. Suçun ve suçlunun cirit attığı büyük bir şehirde mafya olarak başlayın ve en büyük suç çetesi olmaya çalışın. Tamamen Türkçe ve ücretsiz bir online oyun olan Goodgame Mafia'ya başlarken karakterinizi oluşturun ve suç dünyasına ilk adımınızı atmış olun.

Tıklayın, oynamaya başlayın!

Türkçe olarak tasarlanan karakter sayfasından dilediğiniz şekilde karakter dizayn edebilmek için size en uygun özellikleri seçin ve karakteriniz için uygulayın. Çok ayrıntılı bir karakter yaratma sayfası olmasa da seçeceğiniz belirli özellikler ile kendinize uygun karakterinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Öncelik olarak cinsiyet seçimi yaparak karakterinizin dış görünümünü seçmeye başlayabilirsiniz. Hali hazırda bulunan onlarca karakterden birisini seçerek karakterinizin dış görünüşüne karar verebilirsiniz.

Tıklayın, oynamaya başlayın!

Karakterinizin dış görünümünü de seçtikten sonra artık karakteriniz için bir sınıf belirleyebilirsiniz. Karakteriniz için belirleyebileceğiniz üç farklı sınıf bulunmakta. Bunlara göz atacak olursak;

Kabadayı: En dikkat çeken özelliği inatçı tarafı ve geçimsizliğidir. Kolay kolay sırtı yere gelmeyen kabadayıyı seçerseniz hayat puanınız artacaktır.

Hilekar: Kurnaz olduğu kadar akıllı bir karakter sınıfıdır. Düşmanlarına arkadan saldıran hilekarlar uğradığı silah saldırılarından sıyrılarak kurtulabilme kabiliyetine sahiptir. Eğer kendinize sınıf olarak hilekarı seçerseniz hasar ve hayat puanınız eşit olur.

Taktikçi: Taktiksel bir zekaya sahip olan bu sınıf dışardan gelecek saldırılara karşı dayanıklı değildir. Ancak kıvrak zekası sayesinde kurguladığı akıl dolu saldırı planlarıyla düşmanlarına yüksek oranda hasar verecektir. Eğer taktikçi sınıfını seçerseniz hasar puanınız artacaktır.

Oyundaki amacımız en alt seviyeden başlayıp en büyük olabilmektir. Küçükten başlayan görevlerimiz zaman içinde büyük işlere dönüşüyor bununla birlikte doğal olarak zor bir hal almaya başlıyor. Görevlerinizi başarıyla tamamladığınız taktirde hem tecrübe hem de para kazanmış oluyorsunuz. Binlerce aktif kullanıcısı bulunan Goodgame Mafia ile artan tecrübe ve paraya bağlı olarak çok daha güçlü bir karakter olabilecek ve düşmanlarınıza üstünlük sağlayarak oyun listesinde üst sıralarda yer alabileceksiniz. Hemen ücretsiz bir şekilde oyuna kayıt olarak Türkçe bir şekilde oynamaya başlayabilirsiniz.

İyi blöf yaparım diyenlere: Poker!

İyi blöf yaparım diyenlere: Poker!

Online poker oyunu seven kullanıcılar için yepyeni bir poker oyunu alternatifi olan Goodgame Poker ile aktif binlerce oyuncuya karşı mücadele edin. Alman online oyun geliştirici olan Goodgame'in bir yapımı olan Goodgame Poker ile kendi oluşturduğunuz karakteriniz ile oyun içindeki binlerce oyuncuya karşı online poker oynayabilirsiniz. TamamenTürkçe ve ücretsiz bir yapım olan Goodgame Poker yeni ve kullanışlı bir alternatif olacaktır.

Tıklayın, oynamaya başlayın!

Oyunda bulunan iletişim bölümünü kullanarak anlık olarak oyun içi diğer oyuncular ile sohbet edebilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bir nevi sosyal platform görevi de gören Goodgame Poker ile birçok yeni insanla tanışabilirsiniz. Oyuna başlamak için hali hazırdaki poker masalarını kullanabilirsiniz yani başka oyuncular tarafından açılmış masalara katılabileceğiniz gibi kendinizde bir poker masası kurarak arkadaşlarınızı davet edebilir veya yeni oyuncuların oyununuza katılmasını bekleyebilirsiniz.

Tıklayın, oynamaya başlayın!

Goodgame Poker'de bulunan çevre sistemi sayesinde tanıştığınız yeni arkadaşlarınızı çevrenize ekleyebilir ve oyuna başlayacağını zaman online olan arkadaşlarınızı kurduğunuz masaya davet edebilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sürekli olarak arkadaşlarınız ile iletişim halinde kalıp oyunlar oynayabilmeniz oyunun gelişmiş bir sosyal araç olduğunun en büyük kanıtıdır.

Goodgame Poker ile oyun kazandıkça poker chiplerine sahip olacaksınız. Bu poker chiplerini kullanarak oyunun mağazasından alışveriş yapabilecek ve sahip olduğunuz karakterinizin dış görünümünü değiştirmek için yeni aksesuarlar edinebileceksiniz. Pokerde kendine güvenen ve şanslı olduğunu düşünen online oyun severlerin kesinlikle denemeleri gereken başarılı bir alternatif. Hemen ücretsiz bir şekilde Goodgame Poker'a kayıt olabilir Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları