Gündemi Windows 8'le takip edin!

Windows 8'li bir sisteminiz var; peki onunla beraber gelen bu 4 harika uygulamaya göz attınız mı?

Windows 8'de bunlar da var!

Günün Windows 8 Uygulaması: Teknoloji ilerledikçe gündemden haberdar olmak kolaylaşıyor. Öyle ki artık haber önünüzde; hem de ilgili olduğunuz her alanda.

Windows 8 kullanıcıları için durum gerçekten de böyle. Windows 8 kullanmaya başladıysanız, Bing uygulamalarına sahipsiniz demektir.

Başlangıç ekranınızdaki haber, spor, seyahat, finans, hava durumu ve harita uygulamaları ile, pek çok kaynaktan sizin için derlediğimiz haberleri bir dergi formatında okuyabilir, Türkiye ve dünya gündemini takip edebilir, maç sonuçlarını öğrenebilir, dünya piyasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgileri, hava durumu ve daha pek çok veriyi yakından izleyebilirsiniz.

Bunun için tek gereken, uygulamalarınızın güncel versiyonlarına sahip olduğunuzdan emin olmak; eğer eski bir sürümü kullanıyorsanız, güncellemeleri mağazanızdan ücretsiz olarak indirmek. Uygulamalarınızda yenilikler olduğunda, mağaza kutucuğu güncellemeler konusunda sizi düzenli olarak bilgilendirecektir.

Gündemi Windows 8'le takip edin!

Haber, Spor, Finans ve Seyahat uygulamaları, Bing uygulamaları ekibince hazırlanan zengin içeriklerinin yanı sıra, görsel olarak da keyifle takip edebileceğiniz bir deneyim sunuyor.

Gündemi Windows 8'le takip edin!

Dünya şehirlerini tanımak isteyenler, seyahati bir tutku olarak görenler... Merak ettiğiniz ülkeler, şehirler, gizli cennetler ile ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve 360 derece panoramik görüntüler Bing Seyahat uygulamasında sizi bekliyor.

Farklı bir deneyim ve kaliteli içeriklerle hayatınızı zenginleştirmek, dünyayı takip etmek ve güzel zaman geçirmek istiyorsanız, Başlangıç ekranınızdaki Bing uygulamalarını keşfetmekte gecikmeyin.

Türkiye ve dünya gündemini seçme içerikler ve etkileyici haber fotoğraflarıyla takip etmek isterseniz Bing Haber uygulaması tam size göre. Manşetler ve tam sayfa fotoğraflarla online bir dergi okuyor gibi, günün haberlerini Başlangıç ekranınızdan takip edebilir; güncel konulardaki foto galerilere ve tüm dillerdeki haber gündemleri ile uluslararası haber kaynaklarına kolayca göz atabilirsiniz.

İnternete bağlı olduğunuz anlarda, uygulamadaki mevcut tüm haberler yüklendiği için, bağlantınız kesildiği zaman da "çevrimdışı" olarak günün haberlerini okumaya devam edebilirsiniz.

Gündemi Windows 8'le takip edin!

Bing Spor uygulaması ise okurlara çok geniş bir yelpazede spor haberleri ve maç sonuçlarını sunuyor. Üstelik, sadece futbol liglerinden değil, farklı spor dallarından ve diğer ülkelerden bir çok ligi, ilgilendiğiniz tüm spor dallarındaki gelişmeleri ayrıntılarıyla ekranınıza taşıyor.

Yerel ve global finans haberlerine ulaşabileceğiniz Bing Finans uygulamasında, Dünya para piyasalarını, artan- azalan hisse senetlerini takip edebilirsiniz. Uygulama, finans ile yakından ilgili kullanıcılarımız için çeşitli araçları ve izleme listeleri ile zengin bir deneyim sağlıyor.

Okuyucu Yorumları