Gunnar gözlükleri Türkiye'de satışta

Dijital ekranların zararlı etkilerine karşı gözlerde koruma sağlayan Gunnar gözlükler, satışta!

Beklenen gözlükler satışta!

Dijital ekranların yarattığı zararlı etkileri önleyerek gözlerde koruma sağlayan Gunnar Teknolojik Gözlükleri, Türkiye online satış mağazasında cazip ödeme avantajlarıyla satışa sunuluyor. Çalışanlar ve profesyonel bilgisayar oyuncuları başta olmak üzere bilgisayar, tablet PC, iPad, monitor ve akıllı telefonlarla etkileşim halindeki kişiler tarafından tercih edilen devrim niteliğindeki Gunnar gözlükleri, www.gunnarturkiye.com adresinden verilen siparişlerde maksimum 2 gün içerisinde adrese teslim ediliyor.

İstenilen görsel ergonomiyi sağlayarak görüş performansını artıran Gunnar gözlükleri, ayrıca Facebook sitesi üzerinden Türkiye'nin önde gelen oyun siteleri işbirliğinde düzenlenen sürpriz kampanyalar ile hediye ediliyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen Gunnar hediye kampanyalarını GUNNAR TÜRKİYE Facebook sayfasından takip etmek mümkün.

Belirli niş noktalarda satışa sunulan bu teknolojik gözlükleri deneyerek satın almak isteyenler; Adeks Oyun Merkezi (Beşiktaş), Game Ekstra Oyun ve Turnuva Merkezi (Bahçelievler), Overgame Kanyon mağazası ve Ankara'daki Yalçın Optik- Karum AVM mağazalarını ziyaret edebilirler.

Okuyucu Yorumları