Gürültüleri engelleyen kulaklığa önemli ödül

Gürültülü ortamlarda müziğinizle başbaşa kalmanızı sağlayan kulaklık, bu önemli ödülü kazandı!

Gürültü onu delemiyor

Audio-Technica'nın ATH-ANC9 QuietPoint Aktif Gürültü Engelleyici Kulaklığı, CES Innovations 2013 Tasarım ve Mühendislik Ödülü Kazandı

Audio-Technica, ATH-ANC9 QuietPoint aktif gürültü engelleyici kulak üstü kulaklığı, Consumer Electronics Association (Tüketici Elektroniği Derneği - CEA)'dan CES Innovations 2013 Tasarım ve Mühendislik ödülü kazandığını açıkladı. ATH-ANC9, özel Tri-Level Cancellation seçilebilir gürültü engelleme ayarları, kablo üstü mikrofon ve gelen çağrılar ile müziği kontrol etmeye yarayan kumanda gibi birçok yeni özellik sunuyor.

Innovations 2013 programına katılan ürünler, bağımsız endüstriyel tasarımcılar, mühendisler ve basın mensuplarından oluşan seçkin bir jüri tarafından değerlendiriliyor. Yarışmacılar, mühendislik, estetik, tasarım nitelikleri, ürünün planlanan fonksiyonu, kullanımı ve değeri, tüketicilerin çekici bulacağı benzersiz özellikleri ve diğer nitelikleri dikkate alınarak değerlendiriliyor.

ATH-ANC9, en üstün ses kalitesini sunarken dışarıdan gelen seslerin %95'ini engelliyor. Audio-Technica'nın Tri-Level Cancellation teknolojisi, çok çeşitli çevresel gürültü koşullarında etkili olan üç ön ayarlı gürültü azaltma filtresi sunuyor. Uçaklar, trenler ve otobüslerde kullanmak için ideal olan Mod 1, düşük frekanslara maksimum gürültü engelleme uyguluyor.

Gürültülü ofisler ve kalabalık ortamlarda kullanmak için tasarlanan Mod 2, orta seviye frekansları hedef alıyor. Mod 3, kütüphaneler gibi zaten sessiz olan mekanlar için uygun bir seçenek... ATH-ANC9, kablo üstü mikrofon, gelen çağrılara cevap vermek ve müziği kontrol etmek için kumanda ile donatılmış. Mikrofon ve kumanda, iPhone, iPad ve birçok iPod modelini de içeren çeşitli ürünler ile uyum gösteriyor.

ATH-ANC9, değiştirilebilir "memory foam" kulaklık yastıkları ile konfor sağlıyor. Hassas 40 mm'lik sürücüleri ve elektroniğiyle net, doğal ve kapsamlı ses sunuyor. ATH-ANC9, gürültü engelleme fonksiyonu kapalı olduğunda da kullanılabiliyor. Gürültü engelleme fonksiyonu kapalıyken pillere ihtiyaç duymadan pasif modda çalışıyor. Kolayca saklayabilmek için katlanan kulaklık, iki çıkarılabilir kablo, bir 6.3 mm adaptör, bir uçak adaptörü, bir sert taşıma kılıfı ve bir adet de AAA pil ile birlikte geliyor.

Okuyucu Yorumları