Güvenlik ve mahremiyet bu 2 tarayıcıda!

Bu iki alternatif tarayıcı, dev tarayıcıların yapmayı pek sevmediği bir şeyi yapmayı başarıyor...

Sıra dışı 2 yeni tarayıcı!

Eğer internette sörf yapmak sizin de gündelik yaşamınızın bir parçasıysa güvenliği biraz daha arttırmak ve internet üzerindeki mahremiyetinizi korumanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Kimlik hırsızlığı gibi risklere karşı farklı önlemler almak mümkün. Bu önlemlerden biri de bu konular göz önünde bulundurarak geliştirilmiş bir tarayıcı kullanmak. İşte iki alternatif...

Tor Browser Bundle
Tarayıcınız size ait pek çok bilgiyi taşır. Bu bilgiler arasında IP numaranız, bulunduğunuz ülke ve pek çok sistem ayarı yer alır. Tor adlı alanında son derece popüler olan bu tarayıcı ise mahremiyetinizi koruyarak sörf yapmak için en alternatiflerden biri. Tor aynı zamanda herhangi bir şekilde erişimi mümkün olmayan bazı sitelere ulaşmanızı da sağlayabilir.

SRWare Iron
Özellikle Google Chrome'u tercih eden ama mahremiyete önem veren kullanıcıların beğeneceğini düşündüğümüz SRWare Iron, Chromium üzerine geliştirilmiş bir tarayıcı. Windows için kurulum gerektirmeyen bir sürümü de bulunan bu tarayıcının en güzel özelliği ise, kişisel bilgilerinizi gizlerken Chrome eklentilerinden de mahrum kalmamanız.

Okuyucu Yorumları