Hacker 100.000 Facebook hesabını sızdırdı!

Kendini ülkesinin "Hacker generali" olarak tanıtan hacker, 100 bin Facebook kullanıcısını fena vurdu

"Hacker generali" iş başında!

"Hannibal" adındaki İsrailli hacker'ın "100 bin Arap'ın Facebook oturum açma bilgilerini" sızdırmasının ardından Filistinli ve İsrailli hacker'lar arasındaki savaşın fitili, yeniden alevlendi.

İsrailli hacker "Hannibal", 13 Ocak'ta "30 milyon Arap'ın" e-posta adresine erişimi olduğunu söylemiş ve İsrailli web sitelerinin "Arap hack'leri"ne karşılık olarak, 55 yıl boyunca oturum açma bilgilerini sızdırmakla tehdit etmişti. Hannibal bunun ardından 85 bin Facebook hesabının oturum açma bilgilerini Pastebin üzerinden yayınlamıştı.

Ancak Hannibal bu kez daha büyük bir sızıntı ile ortaya çıktı. 100.000 hesabın detaylarını yayınlayan hacker, "Bu 100 bin hesabı yayınlıyorum, çünkü devasa gücümü göstermek istiyorum. Araplar benle uğraşmamaları gerektiğini anlamalı ve ders almalı" dedi. 100.000 Facebook oturum açma bilgisinin yer aldığı metin dosyası, 14 dosya paylaşım sistesine yayılmış bulunuyor.

Kendini "İsrailli hacker'ların generali" olarak adlandıran cüretkar hacker, geçtiğimiz haftalarda orta doğuda baş gösteren "siber savaş" için "dur" emri vermiş ve "İsrailli hacker'lar, durun! İsrail'e tekrar saldırdıkları takdirde ben söyleyeceğim ve o zamana dek siber savaş durmuştur." "Bir daha ortaya çıkarlarsa ben İsrail'i kurtarmak için döneceğim. Bana güvenin. Her zaman buralarda olacağım."

Okuyucu Yorumları