Hacker'lar, FBI'ya "geri zekalı" dedi!

Sony saldırısının arkasındaki hacker'lar, yayınladıkları bu videoyla, şimdi de FBI'la dalga geçtiler

Hacker'lar dalga geçti!

Sony saldırısının sorumlusu hacker'lar, yeni yayınladıkları bir mesajla FBI'la fena dalga geçtiler. Kendilerini "Barışın Koruyucuları" olarak adlandıran hacker'lar, yayınladıkları mesajda şunları söylediler: "FBI incelemelerinin sonucu o kadar müthiş ki, yaptıklarımızı kendi gözlerinizle görmüş olabilirsiniz. Başarınızı tebrik ediyoruz. FBI dünyanın en iyisi."

Hacker'lar yaklaşık bir ay önce Sony'nin sistemlerini ele geçirmiş, ardından Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un öldürüldüğü The Interview filminin geri çekilmesini talep etmişlerdi. Sony, çalışanlarının kişisel bilgilerinin sızmasıyla bu talebi kabul etmişti.

Hacker'ların yeni yayınladığı mesajda yer alan, "FBI için bir hediye" olduğu iddia edilen bağlantı ise "siz aptalsınız" başlıklı bir videoya gidiyor. Videoda gülen yüzler, çizgi vücutlarıyla dans ederken "siz aptalsınız" diye çığlık atıyorlar.

Mesajın, FBI'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya cevaben yayınlandığı düşünülüyor. FBI'ın mesajında "bu eylemlerin sorumlusunun Kuzey Kore hükümeti olduğu sonucuna varmak için elimizde yeterli bilgi var" demişti. Bu mesajın ardından ABD'li yetkililer de FBI'ı desteklemişti.

Okuyucu Yorumları