Hacker's List ile hacker kiralıyorlar

Artık internette, parasını verip "kişiye özel hacker" kiralayabileceğiniz bir servis de var!

Şimdi "kiralık hacker" zamanı

Hacker'lar artık hayatımızın olağan bir parçası haline geldiler. Bilgisayarlarımızı, online hesaplarımızı, banka hesaplarımızı onlardan korumak için önlemler almak günlük rutinimizin bir parçası.

Peki, bu insanları sağa sola saldırmaya iten motivasyon nedir? Elbette, büyük oranda para. Hacker'lar şimdi, teknik bilgisi olmadığı için hacking hokus pokuslarına girişemeyen insanlar için de, yeteneklerini kiraya çıkardılar. Hacker's List isimli web sitesi, hizmetlerini kiralayan hacker'lar ile potansiyel müşterilerini buluşturuyor.

Okuldaki öğrenci sisteminde yer alan notlarınızı mı yükseltmek istiyorsunuz? Bir hacker kiralayıp ona birkaç yüz dolar vererek, hacker'ın öğrenci otomasyon sistemine girip zayıf olan notlarınızı düzeltmesini sağlayabiliyorsunuz. Ya da sevmediğiniz birinin bilgisayarını çökertebiliyorsunuz veya hesabınızı kapatmış olan bir internet sözlüğüne saldırı düzenletebiliyorsunuz.

Elbette, tüm bu işlemlerin yasa dışı olduğunu ve hacker'la beraber, ona işi veren kişinin de ağır hapis cezalarıyla karşılaşabileceğini hatırlatalım. Ancak bu tehlike bile insanları korkutamıyor olacak ki, Hacker's List'teki hackerlar, verdikleri hizmetleri açıkça yazıp, karşılığında istedikleri ücretleri de netçe belirtebiliyorlar.

Bu web sitesi, ayrıldığı erkek arkadışının Facebook hesabını çalıp çocuğun duvarına onun ağzıdnan 'ben bir gerizekalıyım' yazmak için can atan ergen kızlar kadar dünyanın her noktasında hacker kovalayan güvenlik güçleri için de bulunmaz nimet olsa gerek. En azından artık onları nasıl bulacaklarını biliyorlar.

Sitenin web adresini, etik olmadığı için vermiyoruz.

Okuyucu Yorumları