Hackintosh bu sefer Apple'ı çok kızdıracak!

Hackintosh cephesi yeni hamlesi ile Apple'ı kızdıracak; hem de daha önce kızdıramadığı kadar...

Apple yine küplere binecek!

Apple, Psystar'ı rakip olarak bile kabul etmemesine rağmen en büyük belalası olduğunu da gizlemiyor. Şimdiye kadar açılan davalar ve yapılan açıklamalar bunu açık bir şekilde gösterebiliyor. Psystar ise Apple gibi bir dev karşısında bir adım geri çekilmiyor, hatta bunun tam tersine Apple'ı daha da kızdıracak uygulamalarını sürdürüyor.

Psystar'ın son açıklamasında firmanın artık OEM üreticilerinin ürünlerinin, Psystar markası ile uyumlu olduğunu gösteren sertifikalar dağıtacağını gösteriyor. Bu sayede artık Hackintosh kullanıcıları, Psystar uyumlu donanımları tercih ederek, rahatlıkla PC'lerini geliştirebilecekler.

Psystar ayrıca içerisinde işletim sistemi yüklenmemiş cihazlarını da satmaya devam ediyor. Firmanın MAC OS ile %100 uyumlu olduğunu söylediği bu cihazların avantajı ise sadece Apple'ın işletim sistemi kullanılmasının zorunlu olmaması. Psystar isteyen kullanıcıların tercih ettikleri Mac işletim sistemi sürümü yanı sıra, herhangi bir Linux dağıtımı veya Windows 7 yükleyip cihazlarını rahatlıkla kullanabileceklerini iddia ediyorlar.

Okuyucu Yorumları