Hala Windows 7 Kullanıyorsanız Bu Haber Sizin İçin

Microsoft, Windows 7 kullanıcılarını unutmamış! Müjdeli haber Microsoft'tan gelirken, işin içinde Blizzard da var...

Windows 7 kullanıcılarına iyi haber

Microsoft bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce Windows 10 işletim sistemini kullanıcılara sundu ve o günden bu güne kadar da toplam 800 milyon cihazda yeni işletim sistemi kullanılmakta. Ancak görünen o ki, Microsoft, Windows 7 kullanıcılarını unutmamış. Zira halen eski işletim sistemine destek devam ediyor: Microsoft, DirectX 12 desteğini Windows 7 için sunmuş bulunmakta.

Windows 7 işletim sistemi için ilk DirectX 12 desteğini işleyen oyun ise Blizzard cephesinden geldi. World of Warcraft artık Windows 7'de DirectX 12 destekli çalışacak. Böylece oyun severlere daha yüksek kare hızları sunacak olan World of Warcraft, Windows 7'de önemli performans iyileştirmelerine kavuşuyor. Blizzard'ı diğer oyun geliştiricilerinin de takip edeceği konuşulurken, Microsoft'un kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda böylesi bir karar verdiği söyleniyor.

Diğer yandan Microsoft, kullanıcıların Windows 10'a terfi etmeleri konusunda da teşvikte bulunuyor. Zira Microsoft'un daha önceki haberlerine göre, Windows 7 desteğinin 2020 yılında sonlanacağı biliniyor. Ancak oyun geliştirileri ile böylesi bir iş birliği, Microsoft'un Windows 7 için kararını değiştirmeye neden olabilir. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Okuyucu Yorumları