Hangi cep ne zaman KitKat'a güncellenecek?

Android 4.4 KitKat güncellemesini hangi cep, ne zaman alacak? İşte devlerin verdiği bilgiler...

KitKat kime ne zaman gelecek?

Android'in en son sürümü 4.4 KitKat sonunda Google tarafından duyuruldu. Aynı anda tanıtılan Nexus 5'ler, işletim sisteminin yeni sürümüyle sunuluyorlar. Peki ya geriye kalan milyonlarca cep kullanıcısı ona ne zaman kavuşacak? Cep üreticilerinin KitKat güncellemesi hakkında yaptığı açıklamalar, merakımızı giderecek ipuçlarını bizlere veriyor.

HTC

HTC One, yapılan açıklamaya göre ABD'deki önde gelen dört mobil sağlayıcıya 90 gün içinde gelecek. Firma, diğer cepleriyle ilgili planlarını açıklamasa da, yakın zamanda bunu yapacağının sözünü veriyor.

Motorola

Moto X, Droid Ultra, Droid Maxx ve Droid Mini, Android 4.4 güncellemesini alacaklar ancak henüz bunun ne zaman gerçekleşeceği belli değil. Motorola'nın Droid Razr M, Droid Razr HD ve Droid Razr Maxx HD hakkındaki planları ise "yakında açıklanacak".

Google

Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 gibi Nexus cihazları güncellemeyi çok yakında alacaklar.

Samsung, Sony ve LG... Haberimizin ikinci sayfasında...

Samsung, Sony ve LG...

Samsung, Sony ve LG...

Samsung

Galaxy S4'ün Google Play sürümü "önümüzdeki haftalarda" Android 4.4 güncellemesini alacak. Galaxy Nexus ise KitKat'a güncellenmeyecek. Geriye kalan cihazlar hakkındaki planlar henüz açıklanmadı.

Sony

Sony, KitKat'la ilgili yükseltme haberlerini bu hafta yapacağını söylüyor. En az birkaç Sony cebinin 4.4 güncellemesini alması bekleniyor.

LG

Nexus 5 LG tarafından üretildiğinden şu sıralar firma onunla meşgul. Henüz resmi bir açıklama olmasa da LG G2 gibi telefonların güncelleme alması muhtemel.

Okuyucu Yorumları