"Should I Remove It" ile gereksiz programları bulun!

Yeni aldığınız PC'niz önceden yüklenmiş onlarca yazılım ile dolu ve siz, hangilerini silip silemeyeceğinizi bilmiyorsunuz... İşte yardımcınız!

Gereksiz programları bu araçla bulun!

Hemen hepimizin başına gelir: Yeni satın aldığınız bilgisayarınız, ilk kez açtığınızda sizin kurmadığınız sayısız işe yaramaz yazılımla dolu olabilir. PC'nizi rahatlatmak için bu yazılımları tek tek kaldırmak istiyorsunuz, ancak bazılarının sisteminiz için gerekli olup olmadığından emin değilsiniz.

Ücretsiz bir araç olan Should I Remove It? sahip olduğu veritabanına başvurarak hangi uygulamaların kullanıcılar tarafından ne sıklıkla kaldırıldığını veya sistemde tutulduğunu size gösteriyor. En sık kaldırılan programların hangi nedenle kaldırıldığını da görmeniz mümkün. Tahmin edebileceğiniz gibi çoğu durumda bu neden, yazılımın birçok reklam, teklif gibi rahatsız edici içeriklerle dolu olması.

Windows XP, Vista, 7, 8 ve 10'da çalışan Should I Remove It'i yükledikten sonra sisteminizde yüklü programları taraması için ona birkaç dakika izin verin. Bunun ardından program, karşınıza yüklü programların bir listesini çıkaracak. En çok kaldırılan programlar listenin en üstünde, en az kaldırılan programlar ise listenin en altında yer alacak.

Listedeki bir uygulamayı kaldırmadan önce "What is it?" düğmesine basarak onun hakkında daha ayrıntılı bir bilgi almanız mümkün. Bu sayfada yazılımın ne kadar bellek ve işlemci kullandığından, hangi IP adresleriyle bağlantı kurduğuna kadar bir çok detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

İndirin: Should I Remove It?

Okuyucu Yorumları