HangKeys, mesajları oyuna çeviriyor!

Herhangi bir mesajlaşma uygulaması üzerinden oyun oynamak... Bunun için de bir uygulama var!

Mesajları oyuna çevirin!

Uzaktaki arkadaşlarınızla cep telefonunuz üzerinden oyun oynamak istediğinizde, Words with Friends gibi bir oyun açabilir ve oyuna başlayabilirsiniz. Ancak artık bir uygulama ya da oyun açmanıza gerek kalmadı; yeni iOS klavyesi HangKeys ile beraber, herhangi bir mesajlaşma uygulaması üzerinde yeni bir "adam asmaca" oyunu başlatmanız mümkün.

Telefonunuzdaki herhangi bir mesajlaşma uygulaması - SMS mesajları da dahil - oyun için kullanılabiliyor. Yapmanız gereken iOS cihazınıza kuracağınız HangKeys klavyeye geçiş yapmak, yeni bir kelime belirlemek ve bu kelimeyi, klasik bir adam asmaca oyununda olduğu gibi, harf boşlukları halinde rakibinize göndermek. Üstelik rakibinizin hangi işletim sistemini kullandığı da önemli değil. Rakibiniz Android, Windows Phone veya PC kullanıyor olsa da, size cevap verebiliyorlar; zaten yapacakları sadece tahmin ettikleri harfleri, mesaj olarak size göndermek. Siz de, klavyenin sunduğu özel karakterler sayesinde yavaş yavaş darağacını kurmaya başlayabilirsiniz.

Doğal olarak, sizin her harf ile güncellenen görüntüyü rakibinize göndermeniz gerekiyor. Her ne kadar bu işlem biraz uğraştırıcı gözükse de, klasik oyun anlayışından farklı bir deneyim arayanlar için kesinlikle tavsiye edilebilir...

Okuyucu Yorumları