Harman Kardon'dan kompakt ses sistemi

Harman Kardon'un yeni kompakt ses sistemi, dolgun sesi ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Kompakt ses sistemi

Harman Kardon müzik severler için farklı özelliklerin bir arada olduğu entegre ve kompakt MAS 101'i piyasaya sundu. Bir kitaplık veya masa üstünde kolayca kullanabileceğiniz büyüklükte kompakt bir ses sistemi.

Farklı bileşen performanslarını tek bir entegre sistemde sunan MAS 101 kullanım kolaylığı ve zengin bağlantı seçenekleri sunuyor. CD çalar, 30 kanal hafızalı FM radyo, ön ve arka panelde USB girişi, en az 8 adet yardımcı ses girişi, iPod/iPhone için MAS 101 ile birlikte ücretsiz temin edeceğiniz Bridge IIIP başlıca özellikleridir. MP3, WMA, CD-R, CD-RW diskleri ile uyumludur. Rastgele çalma ve tekrar çalma özellikleri mevcuttur. Düz panel sürücüleri ve tescilli MMD tweeterlarından temiz ve doğal ses verir. Kanal başına 65 watt ses çıkışı ile her düzeyde bozulmamış ses sunar. Uzaktan kumandası ile tüm sistem fonksiyonlarını 4.6 metreye kadar kontrol edebilir.

Bridge IIIP ile iPod ve iPhone'dan iTunes'a bağlanabilir. Sevdiğiniz müziği MAS 101'in odayı dolduran dolgun sesi ile dinleyebilirsiniz. MAS 101 zengin bağlantı seçenekleri, kaliteli sesi, şık tasarım ve parlak siyah kaplama özellikleriyle bir ses sisteminde ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulacağınız bir sistem.

Okuyucu Yorumları