Harry Potter'a can veren Radcliffe'den tuhaf karar

Efsanevi Harry Potter serisinde Harry Potter rolünü üstlenen Daniel Radcliffe, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Harry Potter'ın yıldızından duyuru!

Dünyanın en popüler bilim-kurgu ve fantastik film yıldızlarından bazıları, söz konusu yapımların arkasından, gişe rekortmeni büyük projelerinde yer almadılar. Oscar ödüllü Jennifer Lawrence'ı ve "Beauty And The Beast"in yeniden çevriminde yer alan Emma Watson'u bir kenara koyarsak; Açlık Oyunları, Harry Potter ve Twilight serisinden tanıyıp sevdiğimiz oyuncular ortadan kayboldu.

Harry Potter'a beyaz perdede hayat veren Daniel Radcliffe, "Now You See Me 2" gibi gişe hasılatı açısından başarılı olan bir filmde yer alsa da; The Woman In The Black, Swiss Army Men, Lost in London, Kill Your Darlings gibi düşük bütçeli ancak eleştirmenlerden genel olarak olumlu notlar alan filmlerde yer aldı.

Daniel Radcliffe, konuyla ilgili son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daniel Radcliffe, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile bazı konulara açıklık getirdi. Harry Potter'ın yıldızı, "Bu popüler gözükmek amaçlı bir karar değil. Büyük stüdyolarının çoğunun derinlik içeren senaryolardan ve kaliteli kurgulardan ziyade, bolca reklam ve klişe yapımlardan medet umduğunu fark ettim. Bu senaryolardan hiçbiri bana uygun değildi. Artık Harry Potter rolü ile özdeşleşmek bu karaktere yapışmak istemiyorum. Amacım, oyunculuğumu her aşamada ispatlamak yönünde." ifadeler kullandı.

Daniel Radcliffe, şimdilerde TBS'de yayınlanan Miracle Workers'da başarılı bir performans gösteriyor. Harry Potter serisinin ardından; Imperium, What If?, Horns, Trainwreck, Jungie gibi başarılı yapımlarda yer alan Radcliffe'ın geleceği merak konusu.

Okuyucu Yorumları