Hauppauge, Penta ile el ele veriyor

Hauppauge, Penta ile yaptığı işbirliğiyle tüketicilere Türkiye'nin dört bir yanından ulaşacak.

Yeni bir ortaklık

TV işlevselliğinin masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara taşınması alanında önde gelen firmalardan Hauppauge, Penta Bilgisayar AŞ ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Hauppauge, Penta ile yaptığı işbirliğiyle tüketicilere Türkiye'nin dört bir yanında ulaşmayı hedefliyor.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için analog ve dijital TV alıcılarının üretiminde önde gelen şirketlerden olan Hauppauge, Türkiye'de "broadliner" distribütör olarak adlandırılan teknoloji dağıtıcısı ana şirketler arasında ön sıralarda yer alan Penta Bilgisayar AŞ ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Hauppauge'ın Türkiye'de yoğunlaştığı beş ürün grubunun -analog, dijital, hibrid uydu ürünleri, PVR (kişisel video kaydedici) ve MediaMVP- dağıtıcılığı bundan böyle Penta tarafından yürütülecek. Hauppauge, Penta'nın dağıtım kanalları aracılığıyla tüketicilere Türkiye'nin dört bir yanında ulaşmayı hedefliyor.

Hauppauge Türkiye Ülke Müdürü Yosi Rafael, imzalanan distribütörlük anlaşmasıyla ilgili bir açıklama yaparak şunları ifade etti: "Penta Bilgisayar ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hauppauge, sürekli gelişmekte olan Türkiye pazarında lider konuma gelmeyi hedefliyor. Bu anlamda, Penta'nın bize güç katacağından eminiz."

Penta adına bir açıklama yapan Penta Yönetim Kurulu Üyesi Mürsel Özçelik de şunları söyledi: "Penta Bilgisayar olarak, IT ile ilgili tüm ürün gamlarında iş ortaklarımıza en kaliteli ürün ve çözümleri sunma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Multimedya, özellikle de TV kartları alanında teknoloji öncüsü olan Hauppauge ile işbirliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu sayede, iş ortaklarımıza vaat ettiğimiz 'tek bir noktadan tüm bilişim ürünlerine erişim' sözümüze bir adım daha yaklaşmış olduk."

Penta'nın Türkiye'de 3000 bayisi var

Penta'nın Türkiye'de 3000 bayisi var

Hauppauge, iştiraki Hauppauge Computer Works aracılığıyla TV işlevselliğinin masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara taşınması alanında 1992 yılından beri adından söz ettiriyor. Hauppauge ürünleri, kullanıcıların kişisel bilgisayarları üzerinden televizyon izlemelerine, izledikleri görüntüleri kaydetmelerine, dijital video düzenlemeye ve video konferansa olanak tanıyor.

Çok yönlü büyüme stratejisi kapsamında yönünü gelişmekte olan pazarlara çeviren Hauppauge, Amerika, Avrupa ve Asya'daki faaliyetlerinin yanı sıra, kısa bir süre önce Türkiye pazarına girdi. Hauppauge, ürünlerinin tüketicilere etkin bir şekilde ulaşmasını sağlayarak pazarda lider konuma gelmeyi hedefliyor.

Penta Bilgisayar, Türkiye'de "broadliner" distribütör olarak adlandırılan teknoloji dağıtıcısı ana şirketler arasında ön sıralarda yer alıyor. Penta'nın bugün Türkiye'de 3000'in üzerinde bayisi bulunuyor.

Okuyucu Yorumları