Hava durumunu ondan öğrenin

Sıradan bir iPhone uygulamasına benzese de, Swackett'i benzerlerinden ayıran büyük bir farkı var...

Hava durumu nasıl?

Televizyonlarından haber bültenlerini takip eden ve hava durumu raporunu merakla bekleyen insanlardan biriyseniz, hava durumu uygulamaları da mutlaka ilginizi çekiyordur. Bu amaçla birçok cep uygulaması halihazırda kullanıcılara hizmet veriyor olsa da, bu haberimizde size farklı ve daha renkli bir alternatif sunacağız.

Swackett isimli iOS hava durumu uygulaması, web tabanlı bir servisle bağlantılı ve kullanıcıların an ve an hava durumunu en doğru tahminle görebilmesini sağlıyor. Kullanıcılardan posta kodunu veya yaşadıkları şehri girmesini isteyen uygulama, ardından kullanıcının bulunduğu konumdaki hava durumunu paylaşıyor.

Ama onun diğerlerinden bir farkı var, hava durumu ile birlikte ne giyeceğinizi de söylüyor. Üstelik bunu yaparken sade grafiklerden yerel kıyafetleri içeren grafiklere kadar çok farklı alternatifler sunabiliyor.

Uygulamanın aynı zamanda Mac'lerde çalışan bir sürümü de var ve Mac AppStore üzerinden indirilebiliyor. iPhone uygulaması içinse AppStore'u ziyaret etmeniz yeterli...

Okuyucu Yorumları