Havalimanlarına özel izinli çanta

Swiss Gear'dan havalimanlarına özel tek izinli çanta.

Havalimanlarına özel çanta

Eyüboğlu'nun distribütörlüğünü yaptığı valiz ve çantalarıyla ünlü Swiss Gear, sırt çantalarıyla kullanıcısına rahatlık, şıklık ve kullanışlılığı bir arada sunuyor. Swiss Gear'ın Scan Smart özelliği ile havalimanlarında laptopunuzu çıkartmadan XRAY cihazından geçebilir zahmetsizce ve oyalanmadan uçağınıza yetişebilirsiniz. Swiss Gear sırt çantaları özellikle sık seyahat edenlerin gözdesi.

Ünlü çanta ve valiz üreticisi İsviçreli Swiss Gear, özellikle havaalanlarında sadece laptopu yüzünden valizini, çantasını boşaltmak zorunda kalan ve vakit kaybedenlerin çözümü olacak bir çanta tasarladı. Swiss Gear'in tasarladığı bu sırt çantası kullanışlılığı ve tasarımının yanında havaalanlarından da onaylı.

Çok özel fonksiyonel bölmeleriyle, iş hayatı, günlük kullanım ve outdoor için de uygun olan Swiss Gear, aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklı olarak tasarlandı. Sırt çantasının kumaşı da nefes alan, su ve rüzgâr geçirmeyen bir kumaştan üretildi. Özel olarak aşırı sık dokuma örgüsü ile rüzgârın içeri girmesine izin vermeyen kumaştan üretilen sırt çantası sağlamlığı da gözler önüne seriyor.

Swiss Gear Sırt Çantası satış fiyatı; 299 TL'dir.

Okuyucu Yorumları