Hayatın içindeki Siemens’i bul, hediyeyi kazan!

Telekomünikasyondan otomasyona, tıp çözümlerinden ulaşım sistemlerine kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Siemens A.Ş, yeni geliştirdiği intertakif oyunu “Siemens Her Yerde” ile ürün ve hizmetlerini farklı bir platformda tüketicisiyle buluşturuyor!

Hayatın içindeki Siemens’i bul, hediyeyi kazan!

Oyuncuların, hayatın değişik alanlarında Siemens ürünlerini bulmaya çalıştıkları “Siemens Her Yerde” oyunu, sokak, F1 pisti, hastane, fabrika ve ev aşamalarından oluşuyor. Her aşamada bir Siemens ürün ya da çözümünün sorulduğu yarışmada oyuncular, Siemens’in o aşama için sunduğu çözümler arasından doğru olanı bulmaya çalışıyorlar. Beş aşamaya da doğru cevap veren yarışmacılar, Siemens’ten televizyon, elektrik süpürgesi, laptop bilgisayar ve kablosuz telefon gibi hediyeler kazanıyor.

Siemens’in ödüllü oyununa www.siemensheryerde.com adresinden ulaşılabiliyor. Zaman kısıtlaması bulunmayan oyunda cevaplandırılan soruya geri dönme imkanı bulunmuyor. Kullanıcılar, arkadaşlarını kaydettiklerinde tekrar yarışma hakkı kazanıyor.

Haziran ayı sonuna kadar devam edecek olan yarışmayı kazananları Siemens teknolojisi ile üretilen birbirinden cazip hediyeler bekliyor:

- 1 kişiye 82 ekran Siemens FL232V8 model LCDTelevizyon, Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2040 Dizüstü Bilgisayar, Siemens VS08G2510 dynapower XXL Elektrik Süpürgesi, Siemens Gigaset SL 550 DECT kablosuz telefon.

- 1 kişiye Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2040 Dizüstü Bilgisayar, Siemens VS06G2511 synchropower Elektrik Süpürgesi, Siemens Gigaset S 450 DECT kablosuz telefon

- 1 kişiye Siemens VSX32011 model Elektrik Süpürgesi, Siemens Gigaset E 450 DECT kablosuz telefon

100 kişiye Osram Led Saver Light, 100 kişiye Siemens saç kurutma makinesi

Okuyucu Yorumları